Ondernemer reviews

Wat zeggen ondernemers over Sidekick Anke?

‘Hej Anke, ik wou jou gewoon even bedanken, voor hoe dat de salespage is opgebouwd, voor het juiste gevoel daar mee in te leggen. En ik merk dat de mensen die in de cursus komen, alléén maar mijn ideale klanten zijn. Ja, dat is écht een droom van mij wat ik vorig jaar al had, waar ik nu zo blijf voor ben dat dat op deze manier is uitgekomen. Dus gewoon, super dikke merci!

// Lynn – Motion stories – videoproducties

In mijn zoektocht naar een systeem voor mijn contentplatform voelde ik veel frustratie want er zijn zoveel aanbieders, verschillende opties en heel uiteenlopende prijzen. 

Via Anke haar stories op Instagram zag ik haar spreken over de kritische vragen die ze zich stelde bij heel de vaccinatiecampagne. Dat trok me over de streep om met haar kennis te maken. Iets met: ondernemer zijn van je eigen leven.

In onze eerste samenwerking heeft Anke me ondersteund in de zoektocht naar mijn online platform. Ze deed het gewoon, pakte de dingen in handen, zorgde ervoor dat het vooruit ging, communiceerde vlot, duidelijk en helder. 

Samen hebben we de knoop doorgehakt en dat deed deugd!”

// MienExponentieel PotentieelOndernemersstrateeg

“Anke staat me bij met raad en daad. Ik vind het heel fijn dat ze echt snapt wat het is om onderneemster te zijn, dat het veel is soms. Anke gaat heel goed luisteren, invoelen, bevragen wat jij nodig hebt. Ze is ook echt één van de meest oprechte, eerlijke personen, dat vind ik zo waardevol aan haar.”

// EnyaEnya Hooyberghs – psychotherapeute,
pedagoge en HSP-professional

Foto: Stijn Willems Photography

“Door een gebroken arm en een recente ingreep had ik ondersteuning nodig op een huwelijksdag, zodat ik mijn eigen lichaam wat kon sparen om me te concentreren op de dag. Het was handig dat ik me bij de verplaatsingen niet moest concentreren op de weg, omdat jij het stuur overnam.

Omdat ik je al kende van een workshopsessie, wist ik dat ik op je kon vertrouwen voor die dag. Ik wou iemand die voldoende verantwoordelijkheid kon dragen in het ondersteunen en die mij op m’n gemak deed voelen. Dat voelde ik wel bij jou. Het was meteen duidelijk dat je een meerwaarde was, je dacht zelf mee na en nam ook initiatief, zonder dat ik je heel de tijd moest aansturen. Erg verademend.

Sowieso is een extra paar handen en een extra paar benen erg handig op een huwelijksdag. Als die handen & benen dan ook nog eens bij een lieve persoon horen, is dat mooi meegenomen! Je bent een erg aangenaam persoon om naast je zijde te hebben staan. Ik kan je blindelings vertrouwen met een taak en ook het welzijn van mij als ondernemer staat bij jou centraal. Alle capaciteiten die een sidekick moet hebben!” 

// Phaedra – Phaest weddings – weddingplanner

“Het geeft me echt zoveel rust dat jij dit zo goed doet. Ik voel 1000% vertrouwen in jou. Dankjewel daarvoor.”

// Aurélie – Soulworx – businesscoach

“Ik heb Anke leren kennen op een netwerkmoment en vond haar meteen heel inspirerend. Ze is heel toegankelijk en heeft een heel breed interessegebied waardoor je met alles bij haar terecht kunt.

Met haar zachte stem voel je je ook meteen op je gemak bij haar. Toen ik hoorde dat ze als sidekick vrouwelijke onderneemsters wil helpen, dacht ik meteen: daar moet ik bij zijn! Ze helpt me stappen zetten en keuzes maken die volledig bij mij passen en een goed gevoel geven, zonder haar eigen mening op te dringen. Het is een vrolijke madam met frisse ideeën, ze is rechttoe rechtaan en heel bereidwillig om me bij vele taken te ondersteunen. Als je een partner zoekt die langs de zijlijn met jou meedenkt en loopt, dan ben je bij Anke aan het juiste adres!” 

// Leen – Tuinen in Stijl – tuinarchitect