Contact

Laten we kennismaken

Elk kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, dat kan via telefoon, video call, één op één in een babbelwandeling of bij een theetje. Wat voor jou het fijnste is.

Kennismaken met Sidekick Anke

Je kan hieronder je vraag of boodschap doorsturen via het contactformulier, dat werkt hetzelfde als een mail. Elke twee dagen lees ik mijn mails en mag je van mij een liefdevol antwoord verwachten. Onderaan deze pagina vind je alvast enkele veelgestelde vragen waar mogelijks een antwoord op jouw vraag tussenstaat.

Steenweg op Mol 48 // 2300 Turnhout
0497 60 30 27 // hallo@sidekick-anke.be

Of boek meteen een afspraak in

Heb je
nog een
vraag?​

Roze cirkel

Wat is het verschil tussen een sidekick en een coach, mentor, consultant of VA (virtueel assistent)?

Jij hebt doorheen je proces nood aan verschillende manieren van ondersteuning. Doordat ik mezelf Sidekick noem kan ik de ondersteuning naar jou aanpassen, op maat van wat jij nodig hebt, en wissel ik eenvoudig van pet. Voor mij draait het ook allemaal om het samen doen, in verbinding, met een gezamenlijk doel voor ogen. Het grootste verschil, in mijn kracht als Sidekick, is dat ik aan jouw zijde sta, waardoor onze energieën verweven tot een magische samenwerking

Wat is jouw werkregio?

Ik hou ervan om relatief traag te reizen, om dit bewust te doen en niet gehaast. Ik rijd dus graag met de fiets of met het openbaar vervoer naar jou. De regio van 20 km rond Turnhout is voor mij haalbaar op deze manier. Ben je daarbuiten gevestigd dan verplaats ik me graag met de auto. In jouw transformatietraject zitten de kilometers inbegrepen.

Wat doe je het liefst?

Ik genieten van diepgaande verbinding en inhoudelijk mee in je zaak te worden betrokken. Samen brainstormen over jouw nieuw concept of belemmeringen onderuithalen. Ik vind het fijn om jou uit te dagen, jouw cheerleader te zijn en evengoed jouw zakelijke “psycholoog”. Verder ben ik een echte duizendpoot en is geen vraag te klein. Ik help je graag zelf verder of spreek mijn ruim netwerk aan!