Contact

Laten we kennismaken

Elk kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, dat kan via telefoon, video call, één op één in een babbelwandeling of bij een theetje. Wat voor jou het fijnste is.

Kennismaken met Sidekick Anke

Steenweg op Mol 48 // 2300 Turnhout
0497 60 30 27 // hallo@sidekick-anke.be

Of boek meteen een afspraak in

Heb je
nog een
vraag?​

Roze cirkel

Wat is het verschil tussen een sidekick en een VA (virtueel assistent)?

De kracht van de meeste VA’s zit erin om jou vanop afstand te ondersteunen. Voor mij draait het, bij zowel VA als Sidekick, allemaal om het samen doen, in verbinding, met een gezamenlijk doel voor ogen. Het verschil is dan dat mijn kracht als Sidekick is dat ik aan jouw zijde sta waardoor onze energieën verweven tot een magische samenwerking

Wat is jouw werkregio?

Ik hou ervan om relatief traag te reizen, om dit bewust te doen en niet gehaast. Ik rijd dus graag met de fiets of met het openbaar vervoer naar jou. De regio van 20 km rond Turnhout is voor mij haalbaar met de speedpedelec. Ben je daarbuiten gevestigd dan verplaats ik me graag met de auto. Hiervoor wordt €1/km aangerekend.

Wat doe je het liefst?

Ik genieten van diepgaande verbinding en inhoudelijk mee in je zaak te worden betrokken. Samen brainstormen over jouw nieuw concept of belemmeringen onderuithalen. Ik vind het fijn om jou uit te dagen, jouw cheerleader te zijn en evengoed jouw zakelijke “psycholoog”. Voor het stukje ‘done for you’ ben ik een echte duizendpoot en is geen vraag te klein. Ik help je graag zelf verder of spreek mijn ruim netwerk aan!