Sidekick anke

Kan je mij en mijn zaak helpen?

Jouw impact is groot. Alles wat jij in de wereld zet, raakt anderen. Jij verlangt ernaar om dat vuur diep vanbinnen te verspreiden, vervulling te ervaren, zonder dat je vlammetje dooft. Ik help jou dat te bereiken!

“Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij nog meer van jouw goud verspreidt, dat we samen de wereld mooier, zachter en beter maken (ook voor jou). Want samen bouwen we aan de nieuwe wereld.”

Anke

Onze samenwerking verandert jouw leven als ondernemer!

Je hebt iemand die écht voor je klaarstaat en werkelijk tijd voor je heeft.

Iemand:
– die mee opgaat in jouw passie, jouw zaak;
– waarbij je je veilig en welkom voelt;
– waarbij je volledig jezelf kan zijn;
– die je de ruimte geeft;
– die naar je luistert;
– die je helpt;
Jouw eigen persoonlijke sidekick die je begrijpt en aan één woord genoeg heeft.

Ondernemen is soms overweldigend en op zo’n momenten is de connectie met je gevoel of je vertrouwen ver zoek. Wat heb je nodig om weer in volle vertrouwen te gaan staan? Op welke manier kom je terug in contact met je intuïtie? Samen creëren we meer ruimte, zowel mentaal als in je agenda, zodat je opnieuw kan ademen en terug voelt waarom je doet wat je doet!

Het resultaat van onze samenwerking is helderheid, perspectief en openheid in je hoofd en in je zaak. Geen tunnelvisie meer, wel ruimte. Ruimte in jouw zaak, voor jou, jouw buikgevoel en jouw zielenmissie. Je ontdekt dat ook je intuïtie/ je hart in jouw zaak een plek heeft en het de sleutel is voor de balans en het gevoel van vervulling waarnaar je op zoek bent.

Ik zorg ervoor dat jij bewust de volgende stap zet in je bedrijf, doordat je vol zelfvertrouwen dappere beslissingen maakt en krachtige acties neemt die zowel je onderneming als jezelf naar een hoger niveau tillen. 

Wat doe jij als sidekick?

Als sidekick ben ik jouw rechterhand wanneer het ondernemen je overweldigt of als je voelt dat je behoefte hebt om het even niet alleen te moeten doen. Ik luister naar jou en ga mee op zoek naar wat je intuïtie je zegt. Wat heb jij nu nodig en wat heeft je zaak nodig? Ik denk strategisch mee na en samen bekijken we je innerlijke en zakelijke prioriteiten. Ik ondersteun je in het proces van intuïtief ondernemen en delegeren. Ik ben jouw extra paar handen en hersenen om met passie mee te bouwen aan jouw zaak!

Sidekick Anke staat acter haar onderneemster
Sidekick Anke-dromen durven doen voelen

Voor wie ben jij een sidekick?

Ik ben een sidekick voor zij die (willen) ondernemen vanuit bezieling, vol positiviteit, passie en een dosis bewustzijn. Check deze Instagram post voor meer!  

Je behaalt mooie resultaten met je zaak, je volgde al coaching en weet eigenlijk goed hoe je het zou ‘moeten’ aanpakken, maar ‘wil’ je het ook wel op die manier? Iets houdt je tegen om over te gaan tot actie, je loopt tegen dingen aan in deze groeifase.

Jij wil meer rust, ruimte, vertrouwen, overzicht, helderheid, balans en vrijheid om nog verder te groeien. Je voelt dat wat je te doen staat is: meer ruimte maken in je business voor je hart, voor wat jij nodig hebt. Je wilt meer vanuit je intuïtie ondernemen.

Je voelt met heel je lijf ‘JA’, zonder twijfel, Anke wil ik aan mijn zijde!

Hoe werken we samen?

Onze samenwerking is volledig op maat, binnen het kader van een traject van 3 maanden. Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Boek een kennismaking in om te ontdekken hoe onze reis samen vorm kan krijgen.

Elke twee weken zien we elkaar in een Sidekicksessie. Deze bestaan uit twee componenten: voelen en actie. We verbinden hart, hoofd en handen. 

We tunen in op hoe het met jou en je zaak gaat. Wat houdt je tegen op dit moment, waar lig je van wakker? Wat ligt er op je bord? Wat heb jij nu nodig? Op basis van dit intunen krijgen we helderheid in de volgende stappen, welke taken er zijn en op welke manier je hier hulp bij nodig hebt. Ik sta letterlijk aan jouw zijde, je moet het niet alleen doen. We nemen tijdens deze sessie concreet iets vast en vertalen het naar uitvoering.

Daarnaast kan je op elk moment bij me terecht te kunnen via Whatsapp en check ik bij je in op basis van jouw behoefte. Het is een veilige omgeving waarin je alles kan delen, je staat er letterlijk niet alléén voor. Voor mentale ondersteuning, praktische vragen, advies, raad, een mening, kort afstemmen, een duwtje in de rug… Samen gaan we naar jouw essentie, dieperliggend, naar wat jij nu nodig hebt om verder te kunnen. Ik antwoord je met spraakberichten

Anke ontvangt een bericht op haar gsm

“De hindernissen en obstakels zijn soms groot, maar zolang we ze kunnen benoemen, er nieuwsgierig naar kunnen blijven en er niet voor weglopen, hebben ze niet de kracht om ons te belemmeren om moedig te zijn.”

- Brené Brown

Je verlangt naar hulp,
maar voor wat?

Je weet niet waar te beginnen of welke stap eerst te zetten. Het voelt overweldigend voor jou, je mentale rust is ver zoek.

Je bent trots op je zaak en hoe goed ze draait. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat.

Je weet dat je moedige keuzes te maken hebt, maar stelt ze telkens weer uit of zet jezelf aan de kant.

Boek een kennismaking om samen te ontdekken wat je nodig hebt om de verbinding tussen jezelf en je zaak te versterken om het ondernemerschap meer vanuit flow te ervaren en knopen door te hakken.

Jij wil het anders

Je voelt duidelijk dat je het anders wil doen.

Je zoekt iemand waarbij je je veilig en welkom voelt. Waarbij je terecht kan tijdens de transformatie waar je eindelijk klaar voor bent. Iemand die met je mee op pad gaat.

Je wil lichter, meer in balans en met meer mentale rust je zaak runnen. Je wil vervulling ervaren, je gelukkig voelen. Je weet dat het anders kan en als je eerlijk bent, dat het voor jou anders moet.

Boek je gratis kennismaking om te ontdekken welke nieuwe ‘jij’ ik voor je zie. #ondernemenvanuitZijn

Liefdevolle ondersteuning voor een project: event, workshop, shoot, ...

– Emotionele ondersteuning
– Het overzicht bewaren
– Regelen, organiseren, plannen
– Mensen op hun gemak stellen
– Magische connecties leggen
– Rust en kalmte brengen
– Jouw laten stralen en genieten
– Op piekmomenten
– De puntjes op de i zetten
– Aan jouw zijde
– Volgens jouw energie
– Vol warmte en empathie


Vraag een offerte aan wanneer je een concreet project hebt.

Foto: Naomi Banken

Testimonials

Foto van Enya

“Anke staat me bij met raad en daad. Ik vind het heel fijn dat ze echt snapt wat het is om onderneemster te zijn, dat het veel is soms. Anke gaat heel goed luisteren, invoelen, bevragen wat jij nodig hebt. Ze is ook echt één van de meest oprechte, eerlijke personen, dat vind ik zo waardevol aan haar.”

// Enya Hooyberghs – psychotherapeute, pedagoge en HSP-professional