Samenwerken met Sidekick anke

Je ziel verlangt ernaar gezien gehoord omarmd te worden.

“Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij nog meer van jouw goud verspreidt, dat we samen de wereld mooier, zachter en beter maken (ook voor jou). Want samen bouwen we aan de nieuwe wereld.”

Onze samenwerking verandert jouw leven als ondernemer!

Je hebt iemand die écht voor je klaarstaat en werkelijk tijd voor je heeft.

Iemand:
– die mee opgaat in jouw passie, jouw bedrijf;
– waarbij je je veilig en welkom voelt;
– waarbij je volledig jezelf kan zijn;
– die je de ruimte geeft;
– die naar je luistert;
– die je helpt;
– die je gidst.

Jouw eigen persoonlijke sidekick die je begrijpt en aan één woord genoeg heeft. *Of zelfs geen woorden nodig heeft om je te begrijpen 😉

Ondernemen en leidinggeven is soms overweldigend en dan is de verbinding met je vertrouwen en je draagkracht wel eens zoek. Je blijft verder doen alsof er niets aan de hand is, loopt jezelf voorbij en hebt geen ruimte voor echte aandacht naar wie of wat rond je is. 

Wat heb je nodig om weer in volle vertrouwen te gaan staan? Op welke manier kom je (terug) in contact met je buikgevoel, je intuïtie? Hoeveel draagkracht wordt er van je verwacht? Samen creëren we ruimte, zowel mentaal als in je agenda, zodat je opnieuw kan ademen en weer voelt waarom je doet wat je doet!

Het resultaat van onze samenwerking is helderheid, perspectief en openheid in je hoofd en in je zaak. Geen tunnelvisie meer, wel ruimte. Ruimte in jouw zaak, voor jou, jouw buikgevoel en jouw zielenmissie. Je ontdekt dat ook je intuïtie/ je hart in jouw zaak een plek heeft en het de sleutel is voor de balans en het gevoel van vervulling waarnaar je op zoek bent.

Ik zorg ervoor dat jij bewust de volgende stap zet in je bedrijf, doordat je vol zelfvertrouwen dappere beslissingen maakt en krachtige acties neemt die zowel je onderneming als jezelf naar een hoger niveau tillen. ➞ Ben je hier klaar voor? Plan dan ineens een gratis kennismakingsmoment in!

"De grootste shift die ik maakte is die van aannemer naar ondernemer. "

– Matthias Vervoort

Wat doe jij als sidekick?

Als sidekick bied ik jou de mogelijkheid om je te laten dragen wanneer het ondernemen je overweldigt of als je voelt dat je behoefte hebt om het even niet alleen te moeten doen. Ik luister naar jou en ga mee op zoek naar wat je intuïtie je zegt. Wat heb jij nu nodig en wat heeft je zaak nodig? Ik denk strategisch mee na en samen bekijken we je innerlijke en zakelijke prioriteiten. Ik ondersteun je in het proces van intuïtief ondernemen en delegeren. Ik ben jouw extra paar handen en hersenen om met passie mee te bouwen aan jouw zaak!

Sidekick Anke staat acter haar onderneemster
Sidekick Anke-dromen durven doen voelen

Voor wie ben jij een sidekick?

Ik ben een sidekick voor zij die (willen) ondernemen vanuit bezieling, vol positiviteit, passie en een dosis zelfbewustzijn. Check deze Instagram post voor meer!  

Je behaalt mooie resultaten met je zaak, je volgde al een cursus of een vorm van coaching. Je hoofd zit vol kennis, je weet eigenlijk goed hoe je het zou ‘moeten’ aanpakken, maar er wringt iets, ‘wil’ je het wel op die manier? 

Jij verlangt naar meer rust, ruimte, vertrouwen, overzicht, helderheid, balans en vrijheid om nog meer jezelf te zijn. Je voelt dat wat je te doen staat is: meer ruimte maken in je business voor je hart, voor wat jij nodig hebt. Je wilt meer vanuit je intuïtie leven en ondernemen.

Je voelt met heel je lijf ‘JA’, zonder twijfel, Anke wil ik aan mijn zijde!

Hoe werken we samen?

Er zijn drie manieren om met me samen te werken. 

1. Transformatietraject van 3 maanden – voor als je voelt dat er grote verandering klaar zit.
2. Jouw psychic sidekick voor 9 maanden – voor als je voelt dat echt gedragen worden je moed geeft.
3. Specifiek voor een project of event – zodat jij helemaal in jouw kracht kan staan stralen.

“De hindernissen en obstakels zijn soms groot, maar zolang we ze kunnen benoemen, er nieuwsgierig naar kunnen blijven en er niet voor weglopen, hebben ze niet de kracht om ons te belemmeren om moedig te zijn.”

Transformatietraject

Je verlangt naar hulp, maar voor wat?

Je weet niet waar te beginnen of welke stap eerst te zetten. Het voelt overweldigend voor jou, je mentale rust is ver zoek.

Je bent trots op je zaak en hoe goed ze draait. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat.

Je weet dat je moedige keuzes te maken hebt, maar stelt ze telkens weer uit of zet jezelf aan de kant.

Je voelt dat je een proces aan het doorgaan bent en krijgt er geen grip op om dit te vertalen naar jouw bedrijf.

Boek een kennismaking om samen te ontdekken wat je nodig hebt om de verbinding tussen jezelf en je zaak te versterken om het ondernemerschap meer vanuit flow te ervaren en knopen door te hakken.

Tijdens dit gratis verbindingsmoment vertel ik jou welke transformatie ik voor jou zie. #ondernemenvanuitZijn

Psychic Sidekick

Je voelt de behoefte aan iemand waarbij je je veilig en welkom voelt. Waarbij je terecht kan met het proces van leven en ondernemen. Iemand die met je mee op pad gaat, aan je zijde wandelt.

Je wil lichter, meer in balans en met meer mentale rust je zaak runnen. Je wil meer vervulling ervaren en je gelukkig voelen. Je weet dat het kan en als je eerlijk bent, dat het voor jou een must is.

In deze 9 maanden ontvang je liefde, ruimte, rust en geborgenheid. Je leert nog meer loslaten en ondernemen vanuit overgave.  Deze investering vraagt om jouw ownership en commitment. Je ontdekt hoe overvloed voelt!

Boek je gratis wandelmoment in om te ervaren wat de kracht is van al je zorgen te delen, ontdek de magie van gedragenheid

*echte moedige ondernemers kennen de kracht van een psychic sidekick aan hun zijde.

Liefdevolle ondersteuning voor een project: event, workshop, shoot, ...

– Emotionele ondersteuning
– Het overzicht bewaren
– Regelen, organiseren, plannen
– Mensen op hun gemak stellen
– Magische connecties leggen
– Rust en kalmte brengen
– Jouw laten stralen en genieten
– Op piekmomenten
– De puntjes op de i zetten
– Aan jouw zijde
– Volgens jouw energie
– Vol warmte en empathie
– Samen evalueren en finetunen

 

 

Vraag een offerte aan wanneer je een concreet project hebt.

Foto: Naomi Banken