verbind je met een spiritueel raadgever

Je ziel verlangt ernaar gezien gehoord omarmd te worden.

“Het is mijn missie dat we samen de wereld mooier, zachter en beter maken (ook voor jou). Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij nog meer van jouw goud verspreidt, want zo stappen we in die nieuwe dimensie.”

Lonely at the top, Voel je je vaak alleen als leider?

Het lijkt wel alsof de mensheid door de grootste bewustzijnsverandering ooit gaat. Grote groepen mensen gaan op hetzelfde moment door dezelfde inzichten, emoties, transformaties en energetische verschuivingen. Deze verschuiving in bewustzijn gebeurt in golven, in jezelf en in de wereld.

Wanneer een groep mensen door een veranderingsproces gaat, deint deze frequentie uit om de volgende groep te ondersteunen. *that’s why I am here for you

We zijn allemaal afgestemd op de collectieve geest, het collectieve hart. Daarom heeft een verandering in jou, de kracht om de wereld te veranderen. Energetisch zijn we veel meer verbonden dan we denken.

We zijn één.

Het gaat niet alleen over de typische menselijke emoties en uitdagingen die we herkennen bij elkaar.

Dit gaat dieper, over je meest subtiele, innerlijke shifts in energie, gedachten en manieren van zijn, je emotionele reis en fysieke sensaties, en je zult dit gespiegeld zien in mensen over de hele wereld die precies hetzelfde doormaken. *bijvoorbeeld in quotes die helemaal met je resoneren

Gans de wereld maakt deze veranderingen door. Je wordt opgeroepen om de reis naar de waarheid van jouw wezen, jouw Zijn, de opening van je hart, aan te vatten.

Deel jouw waarheid, je innerlijke reizen, en je zult merken dat je verre van alleen bent.

Woorden geïnspireerd door Ashmi.path

Bekijk hier mijn antwoord op de vraag: Wat doe jij?

“Sta je wel eens stil bij wat je écht belangrijk vindt in dit leven?”

Wat doe jij als spiritueel raadgever / sidekick?

Als psychic sidekick bied ik jou de mogelijkheid om je te laten dragen. Op basis van de diepe band met mijn eigen spiritualiteit, mijn inzichten, opleidingen, ervaringen en onze verbinding, begeleid ik jou naar een vervuld leven. Een leven dat 100% het jouwe is, by design.

Ik ben eerder een mentor dan een coach. Mijn rol is niet om je een stappenplan te geven. In plaats daarvan help ik je jouw pad te ontdekken en je te begeleiden bij de weg er naartoe.

Ik gebruik mijn eigen spiritualiteit en down-to-earth wijsheid om jou te helpen je leven te begrijpen en jouw essentie te bereiken. Je kan deze wijsheid toepassen op alle aspecten van je leven, van je levenspad en bestemming tot je carrière en je relaties.

Anke kijkt over de leuning naar beneden en lacht breed. Er hangen lampionnen aan de leuning en alles is met hout bekleed.

Welke methode gebruik jij als spiritueel raadgever / sidekick?

Ik tune in op jou, lees jouw energie, je stem, je lichaamstaal. Ik observeer de manier waarop je je beweegt, hoe je communiceert, welke intonatie en welke woorden je gebruikt. Ik check bij mezelf wat ik oppik in de energie, jouw energie en die rond ons, welke fysieke gewaarwordingen ik heb, welke woorden/zinnen/vragen er in me opkomen.

Wanneer je dit leest voelt het misschien een beetje naakt. Alsof ik achter jouw mooi opgemaakte masker, jouw veilige façade kijk. En dat is exact wat ik doe, bij mij kan je je niet verstoppen. Maar ik kan je nu al gerust stellen, wat ik zie is jouw zuivere Ziel. Wat jij voelt van angst of schaamte zijn diepe pijnen die rond jouw Ziel zitten. Pijn waar ik ruimte voor maak en die we samen kunnen doorvoelen en helen. 

Eindelijk eens écht gezien worden voelt als een zalige uitademing. Je zakt liefdevol in je eigen Zijn.

Al mijn waarnemingen benoem ik en bespreek ik met jou. Om zo samen te ontdekken wat het je komt vertellen. Ik help je met de vertaalslag. Wat pikken we op? Wat komt dat ons vertellen? En hoe zetten we het neer, hier in deze wereld of de volgende dimensie? 

Je hebt het zelf te doen, maar hoeft het niet alleen te doen. Niemand verwacht dat je het alleen doet. 

Kim Jacob en Anke Turelinckx samen in een retro bloemetjes zetel bij Tuintaferelen in Arendonk.

Voor wie ben jij een spiritueel raadgever / sidekick?

We draaien er niet omheen: Jij bent succesvol, ook al voelt dat niet altijd zo.

Je behaalt mooie resultaten met je werk en je hebt bakken ervaring. Je volgde verschillende opleidingen, cursussen, coaching en therapie, en al deze ondersteuning heeft ervoor gezorgd dat je niet meer in slachtofferschap blijft hangen, jij bent daar voorbij. Je zit vol kennis, je bent intelligent, je hoofd is waar je op vertrouwt, maar er wringt toch iets. Voel je je wel gelukkig, vervuld en voldaan? Je vraagt je af of er een andere manier bestaat. 

Jij verlangt naar meer rust, ruimte, vertrouwen, overzicht, helderheid, balans en vrijheid om nog meer jezelf te zijn. Je voelt dat je wat te doen staat, want jouw stevig fundament voelt momenteel onstabiel.

Je voelt in heel je lijf: ‘Ik wil kennismaken met Anke!’ Al zie je nog niet waarom…

"De grootste shift die ik maakte is die van aannemer naar ondernemer. "

– Matthias Vervoort

Hoe kan ik samenwerken met jou als spiritueel raadgever / sidekick?

Met me samenwerken is mogelijk via een high-value 1-op-1 verbintenis. Dit is de enige manier om te genieten van mijn liefdevolle aanwezigheid met onverdeelde aandacht en de zuiverste manier om me toestemming te geven op jou energie af te stemmen. 

Werken op zielsniveau is werken op een hogere frequentie. De intensiteit zit niet in wat we ‘doen’.

Transparant en open communiceren is één van mijn waarden, daarom vind je de prijzen verder naar onder op deze pagina, geen geheimzinnigheid errond.

Het is belangrijk om onze verbintenis af te baken in de tijd, zodat het duidelijk is vanaf wanneer mijn energie aan jouw zijde is en wanneer ik opnieuw mijn afstand neem. *Het ‘altijddurende verbond’ mag je met iemand anders afsluiten 😉

Ik vertrek vanuit een basis van drie termijnen:

1. Drie maanden transformatie – voor wanneer je voelt dat er grote verandering klaar zit, je ervaart een bepaalde urgentie en je verlangt naar een dragende aanwezigheid in jouw leven.
2. Negen maanden – voor wanneer je voelt dat echt gedragen worden is wat je nodig hebt, het geeft je moed, zachtheid en kracht. 
3. Specifiek voor een project of event – zodat jij helemaal in jouw kracht kan stralen, en ademruimte ervaart doordat mijn Zijn aan jouw zijde staat.

Anke staat onscherp op de foto en ondersteund met bewegingen van haar handen als leider voor wat ze wil vertellen.

“De hindernissen en obstakels zijn soms groot, maar zolang we ze kunnen benoemen, er nieuwsgierig naar kunnen blijven en er niet voor weglopen, hebben ze niet de kracht om ons te belemmeren om moedig te zijn.”

Ondersteuning in jouw transformatie

Er wringt al een tijdje iets, het weegt allemaal zo zwaar ineens. Er zit duidelijk verandering klaar, je verlangt naar hulp, maar weet niet goed voor wat?

Je weet niet waar te beginnen of welke stap eerst te zetten. Het voelt overweldigend voor jou, je mentale rust is ver zoek.

Je bent trots op je werk en het succes ervan. Je hebt hard gewerkt om te komen tot waar je nu staat.

Je weet dat je moedige keuzes te maken hebt, maar je twijfelt, stelt ze telkens weer uit of je zet jezelf aan de kant.

Je voelt dat je door een proces aan het gaan bent en krijgt er geen grip op om dit te vertalen naar jouw werk en de rest van je leven.

Plan een koffiemoment in of boek een verbindingsmoment om te ontdekken wat je nodig hebt om de verbinding tussen jezelf en je werk te versterken om het leider-, ondernemerschap meer vanuit flow te ervaren en knopen door te hakken.

Groei en transformatie zit voor je klaar, je hebt jezelf er gewoon voor open te stellen en aan over te geven. Alles start bij jou en je keuze om aandacht aan jezelf te geven. Dit kan vanaf minimum drie maanden voor €7.777 excl. btw inclusief een sacred pauze.

Wil weten hoe anderen deze verbintenis hebben ervaren? Check dan zeker de reviewpagina!

Geborgen aanwezigheid van een Psychic Sidekick

Je voelt de behoefte aan iemand waarbij je je veilig, thuis en welkom voelt. Waarbij je terecht kan met heel je proces. Iemand die met je mee op pad gaat en aan je zijde wandelt.

Je wil lichter, meer in balans en met meer mentale rust je werk doen. Je wil meer vervulling ervaren en je gelukkig voelen. Je weet dat het kan en als je eerlijk bent, dat het voor jou een must is.

In deze negen maanden draag ik jou* en ontvang je liefde, ruimte, rust en geborgenheid. Je leert nog meer loslaten en leven vanuit overgave. Je ontdekt hoe overvloed voelt!

Je investeert in je Zijn, je kern, jouw essentie. Dit vraagt om jouw ownership en commitment. 

Ben je benieuwd naar de invulling van deze verbintenis, plan dan een koffiemoment in om verder kennis te maken of boek een verbindingsmoment.

*de impact van een psychic aan je zijde is enorm krachtig.

Gun jezelf onverdeelde aandacht en échte aanwezigheid voor negen maanden aan €15.150 excl btw inclusief vier seizoenen een sacred pauze.

Omdat dit aanbod nieuw is en verder groeit tijdens onze samenwerking, krijgen drie pioniers de 4 retraites cadeau. Jouw investering komt dan op €12.150 voor negen maanden. Dat is nog geen €45 per dag voor echte aandacht. 

Liefdevolle ondersteuning voor jouw project: event, workshop, shoot, ...

Voor een groep staan, spreken, stralen, het geeft je een boost en kriebels tegelijk. Je weet dat het vanzelf gaat eenmaal je gestart bent, maar de voorbereiding tot het moment is aangebroken voelt meestal onveilig.

Je verlangt naar iemand aan je zijde die er helemaal voor jou is. Puur, liefdevol, zacht en krachtig tegelijk. 

Jouw vaste basis, stevig fundament, tijdens jouw moment to shine.

– Emotionele ondersteuning
– Het overzicht bewaren
– De details zien
– Mensen warm verwelkomen
– Magische connecties leggen
Rust en kalmte brengen
– Jou laten stralen en genieten
– Op piekmomenten
– De puntjes op de i zetten
– Aan jouw zijde
– Volgens jouw energie
– Vol warmte en empathie
– Samen evalueren en finetunen

Vraag een offerte aan wanneer je een concreet project hebt.

Je laten dragen door mijn aanwezigZijn op jouw event start vanaf min. €500 excl btw en vervoer.

Foto: Naomi Banken

Kan ik ontdekken of een spiritueel raadgever / sidekick iets voor mij is?

Het kan moeilijk zijn om iemand te vinden die je echt begrijpt. Het kan ook moeilijk zijn om te beslissen dat mijn aanwezigheid hetgeen is wat jij nodig hebt en of je je gesteund en veilig voelt, zonder eerst met me gesproken te hebben!

Een Verbindingsmoment is een wandeling om het water op die manier eens te testen en het is een aanbod op zich: bedoeld om te ervaren wat de kracht en magie van gedragenheid is, om te verkennen of je een gelijke in me kan vinden, om je antwoorden te geven en om je in beweging te krijgen waar je nu op vastloopt.

Testimonials

Enya Hooyberghs uit Arendonk zit in een grijze zetel met groen kussen, draagt een bordeaux jurk, haar haren los over haar schouders en ondersteund haar hoofd met haar hand en lacht stralend in de camera.

“Anke staat me bij met raad en daad. Ik vind het heel fijn dat ze echt snapt wat het is om onderneemster te zijn, dat het veel is soms. Anke gaat heel goed luisteren, invoelen, bevragen wat jij nodig hebt. Ze is ook echt één van de meest oprechte, eerlijke personen, dat vind ik zo waardevol aan haar.”

// Enya Hooyberghs – psychotherapeute, pedagoge en HSP-professional

Veel gestelde vragen

“Spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest betreffen. Het woord wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring.” Dit is de omschrijving van Wikipedia. Zelf ben ik van mening dat ieder van ons spiritueel is. Dat het Zijn, de menselijke ervaring, spiritueel is. Het gaat over de manier waarop je in het leven staat.

That being said. Het kan natuurlijk zijn dat jij jezelf niet als spiritueel zou definiëren, dat het woord nogal wat weerstand bij je oproept. Dat begrijp ik en is helemaal oké. Ik verwacht niet dat je het woord in de mond neemt. Kies vooral het woord dat voor jou goed voelt. (je mag me dus ook simpelweg ‘jouw sidekick’ noemen, nobody needs to know)

Spiritualiteit… Je denkt dan misschien aan wierook, palo santo, cacaoceremonies, kristallen, essentiële oliën, astrologie, Human Design, rituelen… Niets van deze dingen is spiritueel. Voor mij gaat spiritueel zijn over: I am. Ik ben. En om daar aandacht aan te geven, om de connectie met jezelf te vinden, behouden, ontdekken. En daarvoor zijn er tools.

Net zoals de pomodoro techniek een tool is en insights een tool is, zijn kristallen, rituelen, astrologie… ook tools. Tools om je bij je eigen kern te brengen. Iets extern dat je kan ondersteunen. Gebruik ik deze tools? Soms. Hebben we deze dingen nodig? Nee. Het zit allemaal al in jou. Jij bent de leider.

Sommige van mijn klanten zouden me aan je voorstellen als hun coach, al zou ik me zelf geen coach noemen. Coaching is wel een tool die ik gebruik, naast mijn intuïtie en spirituele verbinding.

Je kan me als spiritueel raadgever misschien het beste vergelijken met een dramaturg. Jij de regisseur en ik de dramaturg.
“Dramaturgie duidt de interne structuur van een theatervoorstelling: de samenhang tussen het spel van de acteurs, het decor, de theatertekst, de ruimte van het toneel, het licht en de muziek. Elk onderdeel draagt bij aan de betekenis van het geheel, maar de onderlinge samenhang is daarbij minstens even belangrijk. De manier waarop de onderdelen op elkaar inspelen bepaalt het resultaat. Een dramaturg is de artistiek adviseur van de toneeldirectie. Hij bekijkt hoe de voorstelling (naar verwachting) op de toeschouwer overkomt en geeft reflectie voor, tijdens en na het repetitieproces. Hij werpt zo een kritische blik op de samenhang van het geheel.”  

Met andere woorden: Ik observeer, neem waar, benoem, reflecteer en zie de samenhang tussen dingen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Jij de leider, ik jouw sidekick.

De basis van mijn werk is mijn eigen Zijn. Ik hou niet vast aan een bepaalde methode, theorie of religie.
De wijsheid in me, het weten en het begrijpen is geen vaststaand iets, het groeit mee met de tijd en de ervaringen.

Omdat we collectief zo verbonden zijn met elkaar is het normaal dat bepaalde inzichten overeenkomen met dat wat ook anderen aanvoelen als ‘dit is de essentie’. Zo herken ik veel in de antroposofie van Steiner, ‘Zijn mens- en wereldbeeld is doordrongen van de integratie van het geestelijke en het aardse, van hoe zij samenhangen en op elkaar inwerken.’ 
Ook in het non-dualisme voel ik veel raakvlakken: ‘We staan niet los van elkaar, maar we staan met alles in verbinding. De afzonderlijke dingen die je lijkt te zien, zijn illusies: er zijn geen afzonderlijke, losstaande dingen.’

Stukjes theorieën of filosofieën komen op mijn pad wanneer er raakvlakken zijn. Ik verdiep me er verder niet in omdat ik die behoefte niet voel en om me weg te houden van een soort van preaching, als ‘dit is de waarheid’, mijn ziel blijft zelf de leider in wat ik geloof. Daardoor sta ik open voor nieuwe inzichten die ons hogere goed, en het het hogere goed van alles wat het aanraakt, dienen.

Hier kan misschien het beste één van mijn klanten op antwoorden.

“Op zich dekt het woord ‘spiritueel’ de lading niet van wat jij brengt. Ja, jij deelt heel intuïtief, voelt intenser aan, neemt sterk en helder waar, en spreekt dingen uit die nodig zijn, of wat je voelt dat er mag benoemd worden. Maar jij bent/doet meer dan dat. Jij raakt/reikt ook het praktische aan, helpt mee met de vertaling.”

Zelf leg ik het meestal uit als volgt. De manier waarop ik de raad ontvang is spiritueel. De raad zelf is vaak niet spiritueel.

Mijn ervaringen, opleidingen, herinneringen, inzichten… alles wat ik weet zit in mijn hoofd, of eerder in de cloud, netjes in schuifjes. Wanneer er iets is dat ik met jou te delen heb, dan gaat er één van die schuifjes open en deel ik met jou wat erin zit. Meestal is het direct duidelijk waarover het gaat. In eerste instantie lijken dit geen grootse inzichten of voelt het niet als iets speciaal. Meestal gaat het over de energie die erbij hoort en wat dit in beweging brengt bij jou. Het maakt iets los, iets dat klaar is voor een transformatie en dat kan gepaard gaan met tranen, een lachbui, een aha-moment, maar dat hoeft niet. Het kan even goed zijn dat je dit ’s nachts verwerkt en dat je doorheen de volgende dagen dingen opmerkt. Daarvoor staan we dus via Whatsapp in contact.

Het gebeurt ook dat ik begin te spreken en dat op een bepaald moment ik dingen zeg die ik zelf ook voor de eerste keer hoor, dat die informatie niet via mijn eigen hoofd is gepasseerd.  Zo worden er voor in de toekomst nieuwe ‘schuifjes’ gecreëerd en krijg jij jouw boodschap vers van de pers 😉

Het is moeilijk om als rationeel en nuchter westers mens je open te stellen voor dit idee, en vaak is er ook veel angst om een goede leider te zijn. Maar je hoeft niet meer bang te zijn.

Wanneer je al tot bij deze vraag terecht bent gekomen, stel ik voor dat we gewoon eens afspreken. Of we nu uiteindelijk beslissen om samen te werken of niet, dat maakt helemaal niet uit. Ik leer jou kennen, help je alvast een beetje verder en jij ontdekt of mijn aanwezigheid goed voelt voor jou en wat zo’n moment met me delen in beweging zet de weken erna. Plan hier een koffiemoment in of boek ineens een verbindingswandeling.