Over Anke

Wie is Sidekick Anke?

Hallo

Ik ben Anke en ik zie de kracht in een ander. Al in mijn kindertijd voelde ik dat de theorie begrijpen en alles ‘doen zoals het hoort’ te weinig ruimte liet voor mijn innerlijk vuur. En ik zag dat ook bij anderen. Zo vertelt mijn mama wel eens dat ik in de kleuterklas de andere kindjes ging helpen bij het vasthouden van een kleurpotlood. Het klopt dus helemaal dat ik nu als sidekick andere ondernemers met mijn intuïtieve skills in hun kracht zet, doordat ze voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Toen ik nog geen officiële sidekick was veranderde ik regelmatig van werkgever. Telkens stond ik na twee weken naast de baas/CEO/zaakvoorder/… als vertrouwenspersoon, klankbord. Ik had een helikopterview over de zaak, voelde de sfeer binnen het bedrijf en was een luisterend oor voor degene die de beslissingen moest maken. Het ging zo vanzelf dat het duidelijk werd dat dit is wat ik te doen heb, dit is mijn Zielenmissie.

Dat ik nu vooral samenwerk met ondernemers die het ‘anders’ willen aanpakken, die bouwen aan de nieuwe wereld, die de wereld mooier en zachter maken en op hun beurt anderen laten stralen, is echt een zegen.

Ik geloof dat iedereen dat zielsverlangen kan voelen en ook in het ondernemen haar intuïtie kan volgen!

Wat heb ik jou te bieden als persoon?

Passie & vuur

Ik ben ambitieus, schiet graag in actie en leef vol passie en vuur. Laat je omringen door mijn warmte om samen vooruitgang te creëren in deze wereld.

Vertrouwen

Ik maak heel snel échte diepgaande connecties. Het gaat voor mij om een gevoel van thuiskomen, respect voor elkaar, een veilige en vertrouwde omgeving waarin je jezelf kan laten zien. 

Intuïtief

Ik leef en onderneem vanuit mijn hart, oprecht, authentiek, liefdevol en intuïtief. Ik help ook jou om te ondernemen vanuit jouw pure essentie, om je zielsverlangen te volgen.

Groeien & bloeien

Ik geniet ervan wanneer mensen groeien. Het is zo mooi om jou en jouw zaak te zien floreren. Wanneer inzichten en creativiteit samenkomen in een uitdagende omgeving dan is er zoveel mogelijk!

Klankbord

Ik vind het belangrijk om een liefdevolle spiegel voor je te zijn. Ik ben jouw luisterend oor en stel kritische vragen. Om samen de weerstand op te zoeken

Gevoelig

Ik voel en leef bijzonder intens. Mijn sensitiviteit zorgt voor een zuiver waarnemen, dat vaak zo scherp is, dat het ons beide verder brengt.

Energie

Mijn energie is aanstekelijk en in flow. Weerstand wil zeggen dat er iets wil transformeren, samen volgen we die beweging, alles mag gezien worden, laat je dragen.

Inspireren

Ik hou ervan om te inspireren. Om vanuit mijn kwaliteiten en gave te leiden, door het voorbeeld te zijn. Om echt het rimpel effect te creëren, om impact te hebben.

Testimonials

“Het is een vrolijke madam met frisse ideeën, ze is rechttoe rechtaan en heel bereidwillig om me bij vele taken te ondersteunen.”

// Leen – Tuinen in Stijl