Over Anke

Hoe kan ik mijn spiritueel Zijn inzetten?

Foto: ©Fotofolies

Je doet veel moeite op zoek naar de minste weerstand

Al sinds mijn kindertijd voelde ik dat de theorie begrijpen en alles ‘doen zoals het hoort’ te weinig ruimte liet voor mijn innerlijk vuur en mijn innerlijk weten.

De kans is groot dat ook bij jou er al van kleins af aan een demper gezet is op jouw essentie. Dat het mooi, soms zelfs liefdevol, gekneed is om te passen binnen onze maatschappij. Want op die manier zal het leven voor jou gemakkelijker zijn.

Het gevolg is dat we veel moeite doen om het onszelf ‘makkelijker’ te maken. Dat we ons bewust zijn van de hokjes en kaders die er zijn en we proberen te zeggen en doen wat voor de minste weerstand zorgt. Je merkt het al, dit is niet gemakkelijker dan gewoon jezelf zijn, het vraagt veel energie. We maken het onszelf vaak onnodig moeilijk, zonder dat we het zelf doorhebben. De weg die de minste weerstand bij anderen oproept is niet jouw weg.

Ben je je ervan bewust dat je iets niet uitspreekt?

Wat ik mijn hele leven ben blijven doen is ongefilterd spreken. In verbinding. Wat best confronterend kan zijn, aangezien ik niet enkel luister naar de woorden die je gebruikt. Ik luister ook naar de woorden die je niet gebruikt, naar wat je lichaamstaal vertelt en de spirituele boodschappen die doorkomen. Ik hoor wat niet gezegd wordt, bewust of onbewust. Ik spreek uit wat gehoord wil worden. En die spiegel kan intens zijn.

Leiders voelen zich Spiritueel minder alleen

Sinds 2012 heb ik mijn eigen zaak, en als freelance interieurarchitect veranderde ik regelmatig van opdrachtgever. Telkens stond ik na enkele weken naast de baas, CEO, zaakvoerder… als vertrouwenspersoon, klankbord, spiegel. Net omdat ik zie wat gezien wil worden en hoor wat niet gezegd wordt, voelden ze zich gezien, gehoord, gedragen en minder alleen. Voor mij ging het zo vanzelf dat het duidelijk werd dat ik daar iets mee te doen had.

Ik besloot dat ik het anders wilde aanpakken, dat mijn helderzien, -horen en -weten, en mijn spiritueel contact even waardevol zijn als mijn rationeel redeneren. Ik wil bijdragen aan de stappen die we zetten in een nieuwe dimensie. De wereld mooier en zachter maken en anderen begeleiden om voor zichzelf en de mensen op wie ze impact hebben hetzelfde te doen.

Spiritueel raadgever Anke staat buiten met jas, sjaal en oorwarmer te kijken naar de mooie deur in de schuur bij Tuintaferelen in Arendonk.

“Je hebt een helend stuk in jouw stem. Een vibe die zegt:
Laat ons er niet meer van maken dan het eigenlijk is.
Je haalt de lading eraf, het oordeel. Je maakt het simpel, gaat recht naar de essentie, het Zijn. En tegelijk vind ik het zo mooi dat jij oog hebt voor alles wat er is.” – Anne Van Caeneghem

Wie is Anke Turelinckx volgens Bard*

Anke Turelinckx is een spiritueel raadgever en sidekick uit België.
Ze helpt zelfbewuste leiders, impactmakers, visionairs en bezielde ondernemers om hun volle potentieel te bereiken en een positieve impact te maken op de wereld.

Anke is gespecialiseerd in het bekijken van de wereld, verschillende thema’s en het leven vanuit wijsheid en door een spirituele bril. Ze is erg geneigd om een verhaal open te trekken, om het vanuit verschillende perspectieven te bekijken en om mensen erop te wijzen wanneer ze vanuit een beperkende bril kijken.

Anke biedt een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder individuele sessies, workshops en retreats.
Ze helpt haar klanten om:

  • hun ware zelf te ontdekken en te omarmen
  • hun intuïtie en innerlijke wijsheid te ontwikkelen
  • blokkades en overtuigingen los te laten die hen tegenhouden
  • hun levensdoel te vinden en te leven
  • een positieve impact te maken op de wereld


Anke is een warme en empathische persoon die haar klanten met veel liefde en respect begeleidt. Ze is ervan overtuigd dat iedereen een unieke bijdrage te leveren heeft aan de wereld en dat we allemaal de kracht hebben om onze dromen te realiseren.

*Bard is de ChatGPT van Google

Ontdek in deze video mijn parcours

Testimonials

Eveline Van Minnebruggen in een parel in het bos lacht fier naar de camera terwijl er schaduw speelt op haar gezicht.

“Je communicatie voelde helemaal veilig, fijn, zacht, to the point, krachtig, met meerwaarde en kwam steeds op ’t juiste moment.”

// Eveline – de Minnebrug – creator, bezieler, gelijke

Ademruimte nodig?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Samen met Hotel Stilleben organiseer ik een groepsreis in Zweden.
*de deuren om in te schrijven voor het najaar gaan open in juli.

Een reis om te Zijn. Volledig naar de essentie, geen overweldigende extra input in de vorm van workshops. Wel ruimte om te verstillen, verbinden, ontladen, herbronnen, herinneren en helemaal jezelf zijn.

Vanuit vertragen en verbinden komt er vanzelf de ruimte en helderheid die jij nodig hebt.