De podcast

Waarom ik geloof dat iedereen spiritueel is?

Foto: ©Sebastian Steveniers

We zijn Allemaal Spiritueel

Net zoals we een fysiek lichaam hebben, hebben we ook allemaal een energetisch lichaam. Dat wil zeggen dat we in staat zijn om energie waar te nemen rondom ons. Natuurlijk is de manier waarop we dit waarnemen voor iedereen een beetje anders. 

Vanuit deze wetenschap geloof ik dat we tegelijkertijd aards en spiritueel zijn. En geloof ik dat dit de normaalste zaak van de wereld is.

 

Video afspelen over Nele Derijck geeft een video review aan Anke Turelinckx over de podcast iedereen spiritueel.

iedereen Spiritueel

Overal waar ik kom vertellen mensen we verhalen van dingen die ze hebben meegemaakt die ze niet echt kunnen verklaren. Het zijn ervaringen die ze niet echt begrijpen. Zodra ik vertel dat ik spiritueel raadgever ben, komen deze verhalen naar boven en wordt het meestal afgesloten met de zin: “ik vertel dit aan bijna niemand, ze zouden me waarschijnlijk niet begrijpen of erger, ze zouden me voor gek verklaren.”

En daar zit het em.

Ik droom van een wereld waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Waar alle stukken van ons bestaan er volledig mogen zijn. Dus ook de ervaringen die we in eerste instantie niet kunnen verklaren.

 

de podcast

Met de podcast Iedereen Spiritueel geef ik ruimte aan verhalen die verteld willen worden. Ongewone verhalen van gewone mensen krijgen hier een plekje om te bestaan. Het zijn verhalen ontstaan uit een verbinding met de ongeziene wereld.

Je herkent waarschijnlijk stukken uit bepaalde verhalen van je eigen ervaringen. Je ontdekt hoe iedereen op z’n eigen manier ermee omgaat, wat het hen gebracht heeft en tot op de dag van vandaag nog steeds brengt.

De podcast draagt op deze manier ook bij aan mijn missie om het bewustzijnsniveau van de mensheid te verhogen, of beter gezegd, te verruimen. We ontdekken meer wat mogelijk is en ervaren duidelijker waar ons eigen pad loopt. Geniet ervan!

Ademruimte nodig?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Samen met Hotel Stilleben organiseer ik een groepsreis in Zweden.
*de deuren om in te schrijven voor het najaar gaan open in juli.

Een reis om te Zijn. Volledig naar de essentie, geen overweldigende extra input in de vorm van workshops. Wel ruimte om te verstillen, verbinden, ontladen, herbronnen, herinneren en helemaal jezelf zijn.

Vanuit vertragen en verbinden komt er vanzelf de ruimte en helderheid die jij nodig hebt.