Evolueren naar een hoger bewustzijn

Samen bouwen we aan een zachtere betere mooiere liefdevollere wereld!

 Foto: ©Andrea Handl

Anke draagt een blauwe jurk en luistert aandachtig bij Zelda en Zorro naar de woorden van Eline van Nnorm over bewustzijn bij leidinggevenden.
© Jelle Jansegers

De wereld mooier, zachter en beter maken: hoe dan?

Het is mijn missie om de wereld mooier, zachter en beter te maken. Voor mezelf, de mensen rond mij, voor jou, de mensen die jij liefhebt en bij gevolg, voor de hele planeet en alles wat er leeft. Een zachtere wereld maakt ruimte voor ieder van ons om helemaal zichzelf te zijn, is liefdevol en zonder oordeel.
Jij vraagt je nu af hoe ik dit wil bereiken?

Door de mensheid te laten evolueren in verschillende soorten bewustzijn.

Om deze missie te bereiken is het belangrijk, om de mensheid te laten evolueren naar hogere staten van bewustzijn, en dat bedrijfsleiders, beleidsmakers en mensen op andere invloedrijke posities, beginnen te leven, lief te hebben en te leiden vanuit hun essentie.

Mensen met een sterke spirituele verbinding spelen hierbij een cruciale rol. Het vermogen om inzichten en leiding te ontvangen vanuit hogere dimensies van liefde en vreugde, biedt leiders, zoals jou, een nieuw soort steun.

Steun die je in staat stelt ademruimte te ervaren, in de wetenschap dat er altijd een betrouwbare bron van wijsheid beschikbaar is waarop je kan leunen wanneer je jezelf even uit balans voelt. Een steun die de mogelijkheid biedt om je als vanzelf, met ease, terug te leiden naar balans, vóórdat je belangrijke beslissingen nemen.

Zij die ontwaken begeleiden op hun pad.

Met mijn eigen spirituele connectie en gegronde wijsheid wil ik zij die ontwaken, op hun pad begeleiden naar de volgende dimensie, als spiritueel raadgever. Want overal ter wereld wordt het dragen van een masker zwaarder, en al het ‘moeten’ en ‘omdat het zo hoort’ nog zwaarder. Het voelt niet meer ‘echt’ aan en het is niet voor niets dat je je zo voelt. Jouw trilling / frequentie verhoogt.

Na een leven lang hard werken, jezelf beschermen en je hart bewaken, word je nu uitgenodigd om in je zachtheid te leunen. Het kan onbekend voelen om je kwetsbaarheid te voelen, je rauwheid, je emoties, wanneer je in het verleden dit deel van jezelf hebt onderdrukt en telkens bleef doorzetten. 

Je kunt je hart intenser voelen dan ooit tevoren, en je denkt misschien: “Wat is er mis met mij? Word ik zwakker?” Maar in werkelijkheid word je eerlijker tegen jezelf. Je staat jezelf toe te voelen wat je eerder niet kon voelen.

Je wordt wakker. Het huidige systeem werkt niet meer. Je ziel probeert je aandacht te trekken, je te laten herinneren waarom je hier bent. Het is veilig om je oude versie los te laten, terwijl je vasthoudt aan de delen die bedoeld zijn om te blijven. Het is veilig om naar je hart te luisteren.

En misschien zie je geen toekomst in de manier waarop het altijd is gegaan, voelt het alsof je niet meer past in deze wereld, net omdat je een andere wereld te creëren hebt in de volgende dimensie.

Je bent hier om met de volle kracht van je ziel te schijnen en het licht van een andere wereld te tonen.

“Alle grote veranderingen beginnen met één mens die op een dag beslist om het anders te gaan doen. You can only get 'there' by being 'here'.”

Normaliseer een spiritueel raadgever als de next level 'coach'.

Vroeger was het gebruikelijk dat leiders een spiritueel adviseur raadpleegden voordat ze belangrijke beslissingen namen. Het waren vaak vrouwen, priesteressen, die de mogelijke toekomst voorspelden. ‘Mogelijke’, want de toekomst verandert door de beslissingen die je elke dag neemt.

Ik gebruik zelf niet het woord ’toekomstvoorspellen’ en zal het eerder benoemen als ‘zien-wat-mogelijk-is-in-de-toekomst’. Dit sluit aan bij jouw grootsheid zien. Ik zie mogelijke tijdlijnen en jij hebt de keuze op welke tijdlijn je stapt. Het is nog steeds aan jou om in jouw grootsheid te gaan staan en de stappen te zetten. *Commitment & Ownership

Ik gebruik mijn gave, die ik steeds verder finetune, om jou te begeleiden en te ondersteunen op jouw pad naar het herinneren en belichamen van je essentie.

Ik streef ernaar om deze steun als ‘normaal’ te maken onder bedrijfsleiders, besluitvormers, beleids- en impactmakers. Niet vanuit afhankelijkheid en ’the only truth’ maar vanuit eigenaarschap en innerlijke kracht.

Hoe ziet mijn spiritualiteit eruit in samenwerkingen?

Video afspelen
Ontdek meer over Anke op Instagram

Ademruimte nodig?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Samen met Hotel Stilleben organiseer ik een groepsreis in Zweden.
*de deuren om in te schrijven voor het najaar gaan open in juli.

Een reis om te Zijn. Volledig naar de essentie, geen overweldigende extra input in de vorm van workshops. Wel ruimte om te verstillen, verbinden, ontladen, herbronnen, herinneren en helemaal jezelf zijn.

Vanuit vertragen en verbinden komt er vanzelf de ruimte en helderheid die jij nodig hebt.