Ondernemer reviews

Wat zeggen ondernemers over hun samenwerking met Sidekick Anke?

“Ik contacteerde Anke omdat ik meer rust en vertrouwen wou in m’n bedrijf. Ze deed me inzien dat dit best te verkrijgen is door de nadruk te verschuiven van ‘doen’ naar ‘zijn’.  

Door gerichte vragen te stellen heeft ze me geholpen om mijn kritische stemmetjes te tackelen en zo connectie te maken met m’n onderbewustzijn. Tijdens de periodes tussen onze afspraken kon ik alles rustig laten bezinken, en als er daarbij nieuwe vragen, twijfels of ideeën opkwamen, vond ik het echt een meerwaarde om haar als klankbord te hebben.
 
Anke voelde steeds goed aan of er concreet advies nodig was, of eerder de juiste vragen zodat ik zelf tot inzichten kon komen. Zo zijn we uiteindelijk tot mijn essentie gekomen; dat tuinen op zich geen doel zijn, maar slechts een middel om natuur te kunnen verwezenlijken.” 
 
// Matthias – Nordman tuinen & natuur – tuinaannemer
Lees hier een stukje van zijn pad. Matthias volgde een verkort traject.
Foto van Matthias Vervoort Nordman Tuinen en natuur
Eveline van Minnebruggen in een parel

“Ik had echt behoefte aan een sidekick, een katalysator, aan er niet alleen voor staan.

Voor mij was het heel duidelijk dat ik met jou wou samenwerken, ik twijfelde niet. Ik herinner me nog uit onze kennismaking dat ik voelde dat je begreep, fijn aanvoelde waar ik naartoe wou/wil.

Wat ik zo waardevol vond in onze samenwerking is je doortastbaarheid, je complementair zijn, je bezielde communicatie, je onuitputtelijke betrokkenheid, je zachte kracht, je invoelen in mijn ideale klant, je luisteren, je fijnbesnaarde gevoel opdat de dingen kloppen, je actiegerichtheid, je aanwezig zijn ter plekke.

Je communicatie voelde helemaal veilig, fijn, zacht, to the point, krachtig, met meerwaarde en kwam steeds op ’t juiste moment.

Het voelde heel vervullend om mede door onze samenwerking grote sprongen te maken en het resultaat ook echt te zien.

// Eveline – de Minnebrug – behartiger, creator, gelijke
In deze post lees je meer over onze magische samenwerking

Er zijn drie manieren om met me samen te werken: een transformatietraject van 3 maanden, een 9 maanden dragen traject of een specifiek project/event. En voor mij is het belangrijk dat ik zelf ook een volle JA voel! Dat maakt dat er een liefdevolle band ontstaat, eentje waarop we beide kunnen bouwen. Bezoek dus zeker de website van mijn ondernemers, want ze maken de wereld mooier!

Wat mijn klanten mega waardevol vinden is dat ik écht bereikbaar voor ze ben. Dat je niet het gevoel hoeft te hebben van ‘iemand’ lastig te vallen en dat je eender wanneer, in the moment, me kan Whatsappen om te delen. Om eruit te gooien wat gehoord wil worden, om je angsten en twijfels te delen of je vreugde en geluk. De screenshots hieronder komen rechtstreeks uit Whastapp en geven een mooi beeld van wat dat met mijn klanten doet tijdens onze samenwerking.

Ik heb hele fijne samenwerkingen gehad, in een andere vorm dan mijn huidig aanbod, die me inzichten brachten en mij hebben doen groeien. Op basis van deze ervaringen kon ik mijn aanbod steeds verder finetunen. De essentie is altijd hetzelfde gebleven: Wat heb jij nodig? Het resultaat voelt voor mijn klanten als: ademruimte, een last die van hun schouders valt, vertrouwen, in hun kracht staan, stralen, nog meer ruimte voor hun passie, ruimte in hun hoofd en in hun agenda, goesting, energie, liefde, … 

Het ‘er voor mijn klanten zijn, die veilige plek, het échte luisteren, invoelen, klankbord, de katalysator zijn, bleek steeds het meest waardevolle, en hetgeen wat bij mij van nature komt. Daardoor is het puur praktisch ondersteunen naar de achtergrond verschoven en maakt het nu enkel als bonus deel uit van mijn huidig aanbod.

Al de prachtige zielen waar ik mee samenwerk(te) hebben een warm plekje in mijn hart. Bezoek zeker hun website! Ze hebben stuk voor stuk een bezielde missie, samen maken we de wereld mooier, zachter en beter. 

Klaar om ‘JA’ te zeggen tegen jezelf in je onderneming?