Ervaringen & reviews

Wat zeggen anderen over hun verbintenis met Sidekick Anke?

Anke voelde steeds goed aan wat nodig was

“Ik contacteerde Anke omdat ik meer rust en vertrouwen wou in m’n bedrijf. Ze deed me inzien dat dit best te verkrijgen is door de nadruk te verschuiven van ‘doen’ naar ‘zijn’.  

Door gerichte vragen te stellen heeft ze me geholpen om mijn kritische stemmetjes te tackelen en zo connectie te maken met m’n onderbewustzijn. Tijdens de periodes tussen onze afspraken kon ik alles rustig laten bezinken, en als er daarbij nieuwe vragen, twijfels of ideeën opkwamen, vond ik het echt een meerwaarde om haar als klankbord te hebben.
 
Anke voelde steeds goed aan of er concreet advies nodig was, of eerder de juiste vragen zodat ik zelf tot inzichten kon komen. Zo zijn we uiteindelijk tot mijn essentie gekomen; dat tuinen op zich geen doel zijn, maar slechts een middel om natuur te kunnen verwezenlijken.” 
 
// Matthias – Nordman tuinen & natuur – tuinaannemer
Lees hier een stukje van zijn pad. Matthias volgde een verkort traject.

Foto: Hannah Rosalie Photography.

Foto van Matthias Vervoort van Nordman Tuinen uit Lier in het Winkels gebroekt, waar we het einde van onze verbintenis vieren. Hij draagt een beige linnen hemd en een Quechua rugzak.
Eveline van Minnebruggen in een parel

Ik had echt behoefte aan er niet alleen voor staan

“Ik had echt behoefte aan een sidekick, een katalysator, aan er niet alleen voor staan.

Voor mij was het heel duidelijk dat ik met jou wou samenwerken, ik twijfelde niet. Ik herinner me nog uit onze kennismaking dat ik voelde dat je begreep, fijn aanvoelde waar ik naartoe wou/wil.

Wat ik zo waardevol vond in onze samenwerking is je doortastbaarheid, je complementair zijn, je bezielde communicatie, je onuitputtelijke betrokkenheid, je zachte kracht, je invoelen in mijn ideale klant, je luisteren, je fijnbesnaarde gevoel opdat de dingen kloppen, je actiegerichtheid, je aanwezig zijn ter plekke.

Je communicatie voelde helemaal veilig, fijn, zacht, to the point, krachtig, met meerwaarde en kwam steeds op ’t juiste moment.

Het voelde heel vervullend om mede door onze samenwerking grote sprongen te maken en het resultaat ook echt te zien.

// Eveline – de Minnebrug – behartiger, creator, gelijke
In deze post lees je meer over onze magische samenwerking

Wanneer een samenwerking wil ontstaan, starten we allereerst vanuit de behoefte in tijd met drie soorten verbintenissen: drie maanden, negen maanden of een specifiek project/event. En voor mij is het belangrijk dat we beide een oprechte JA voelen! Zodat er een liefdevolle band ontstaat, eentje waarop we beide kunnen bouwen. Bezoek dus zeker de website van mijn klanten, de liefde voor hen is real, ze maken de wereld mooier!

Mijn aanwezigheid in jouw broekzak

De grootste impact maak ik door écht bereikbaar te zijn. Je hoeft niet het gevoel te hebben ‘iemand’ lastig te vallen en je kan eender wanneer, in the moment, me appen om te delen. Om eruit te gooien wat gehoord wil worden, om je angsten en twijfels te delen of je vreugde en geluk. De screenshots hieronder komen rechtstreeks uit Whastapp en geven een mooi beeld van wat dat, mijn aanwezigheid in jouw broekzak, met mijn klanten doet tijdens onze verbintenis.

Wat heb jij nu nodig?

Ik heb hele fijne samenwerkingen gehad, in een andere vorm dan mijn huidige verbintenis, die me inzichten brachten en mij hebben doen groeien. Op basis van deze ervaringen kon ik mijn aanbod steeds verder finetunen. De essentie is altijd hetzelfde gebleven: Wat heb jij nodig? Het resultaat voelt voor mijn klanten als: ademruimte, een last die van hun schouders valt, vertrouwen, in hun kracht staan, stralen, nog meer ruimte voor hun passie, ruimte in hun hoofd en in hun agenda, goesting, energie, liefde, … 

Het ‘er voor mijn klanten zijn, die veilige plek, het échte luisteren, invoelen, klankbord, de katalysator zijn, met volle aandacht op ze afstemmen, bleek steeds het meest waardevolle, en hetgeen wat bij mij van nature komt. Daardoor is het puur praktisch ondersteunen naar de achtergrond verschoven en maakt het nu enkel als bonus deel uit van mijn huidig aanbod.

Al de prachtige zielen waar ik mee samenwerk(te) hebben een warm plekje in mijn hart. Bezoek zeker hun website! Ze hebben stuk voor stuk een bezielde missie. Samen maken we de wereld mooier, zachter en beter. 

Klaar om helemaal jezelf te Zijn?