Ondernemer reviews

Wat zeggen ondernemers over Sidekick Anke?

‘Hej Anke, ik wou jou gewoon even bedanken, voor hoe dat de salespage is opgebouwd, voor het juiste gevoel daar mee in te leggen. En ik merk dat de mensen die in de cursus komen, alléén maar mijn ideale klanten zijn. Ja, dat is écht een droom van mij wat ik vorig jaar al had, waar ik nu zo blijf voor ben dat dat op deze manier is uitgekomen. Dus gewoon, super dikke merci!

// Lynn – Motion stories – videoproducties
Lees hier waarom Lynn en ik direct een klik voelden.

In mijn zoektocht naar een systeem voor mijn contentplatform voelde ik veel frustratie want er zijn zoveel aanbieders, verschillende opties en heel uiteenlopende prijzen. 

Via Anke haar stories op Instagram zag ik haar spreken over de kritische vragen die ze zich stelde bij heel de vaccinatiecampagne. Dat trok me over de streep om met haar kennis te maken. Iets met: ondernemer zijn van je eigen leven.

In onze eerste samenwerking heeft Anke me ondersteund in de zoektocht naar mijn online platform. Ze deed het gewoon, pakte de dingen in handen, zorgde ervoor dat het vooruit ging, communiceerde vlot, duidelijk en helder. 

Samen hebben we de knoop doorgehakt en dat deed deugd!”

// MienExponentieel PotentieelOndernemersstrateeg

“Anke staat me bij met raad en daad. Ik vind het heel fijn dat ze echt snapt wat het is om onderneemster te zijn, dat het veel is soms. Anke gaat heel goed luisteren, invoelen, bevragen wat jij nodig hebt. Ze is ook echt één van de meest oprechte, eerlijke personen, dat vind ik zo waardevol aan haar.”

// EnyaEnya Hooyberghs – psychotherapeute,
pedagoge en HSP-professional

Eveline van Minnebruggen in een parel

“Ik had echt behoefte aan een sidekick, een katalysator, aan er niet alleen voor staan.

Voor mij was het heel duidelijk dat ik met jou wou samenwerken, ik twijfelde niet. Ik herinner me nog uit onze kennismaking dat ik voelde dat je begreep, fijn aanvoelde waar ik naartoe wou/wil.

Wat ik zo waardevol vond in onze samenwerking is je doortastbaarheid, je complementair zijn, je bezielde communicatie, je onuitputtelijke betrokkenheid, je zachte kracht, je invoelen in mijn ideale klant, je luisteren, je fijnbesnaarde gevoel opdat de dingen kloppen, je actiegerichtheid, je aanwezig zijn ter plekke.

Je communicatie voelde helemaal veilig, fijn, zacht, to the point, krachtig, met meerwaarde en kwam steeds op ’t juiste moment.

Het voelde heel vervullend om mede door onze samenwerking grote sprongen te maken en het resultaat ook echt te zien.

// Eveline – de Minnebrug – behartiger, creator, gelijke
In deze post lees je meer over onze magische samenwerking

“Ik contacteerde Anke omdat ik meer rust en vertrouwen wou in m’n bedrijf. Ze deed me inzien dat dit best te verkrijgen is door de nadruk te verschuiven van ‘doen’ naar ‘zijn’.  

Door gerichte vragen te stellen heeft ze me geholpen om mijn kritische stemmetjes te tackelen en zo connectie te maken met m’n onderbewustzijn. Tijdens de periodes tussen onze afspraken kon ik alles rustig laten bezinken, en als er daarbij nieuwe vragen, twijfels of ideeën opkwamen, vond ik het echt een meerwaarde om haar als klankbord te hebben.
 
Anke voelde steeds goed aan of er concreet advies nodig was, of eerder de juiste vragen zodat ik zelf tot inzichten kon komen. Zo zijn we uiteindelijk tot mijn essentie gekomen; dat tuinen op zich geen doel zijn, maar slechts een middel om natuur te kunnen verwezenlijken.” 
 
// Matthias – Nordman tuinen & natuur – tuinaannemer
Lees hier een stukje van Matthias zijn pad.
Foto van Matthias Vervoort Nordman Tuinen en natuur
Foto van Matthias Vervoort Nordman Tuinen en natuur

“Het geeft me echt zoveel rust dat jij dit zo goed doet. Ik voel 1000% vertrouwen in jou. Dankjewel daarvoor.”

// Aurélie – Soulworx – businesscoach