interview

Hoe kan je zelf in de spiegel kijken?

Wat komt deze spiegel me vertellen?

16 mei 2023 deelde Helen van Pure Bizz een podcast met de wereld waarin we samen in gesprek gaan. In het stuk dat je hieronder kan bekijken gaan we dieper in op het aspect van spiegels.

Hoe kan ik bewuster omgaan met de dingen die me spiegelen? Wat kan me hiermee helpen? Hoe kan ik er ruimte voor maken? Zie ik zelf mijn eigen blinde vlekken? Is het moeilijk om aan zelfreflectie te doen?

Ben je nieuw hier?

Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben
en je weet eigenlijk niet zo goed wie ik ben of wat ik doe…

Hoi mijn naam is Anke en ik ben psychic sidekick voor zelfbewuste leiders en bezielde ondernemers, zoals jij, die weten dat ze er enkel 100% kunnen zijn voor hun gezin, werknemers, klanten en zaak wanneer ze ook zichzelf liefdevol (kunnen) laten dragen. ♡ Mijn aanwezig Zijn geeft ademruimte aan mijn klanten.

Big believer van ondernemen vanuit Zijn en dat dit een weg is om onze nieuwe, zachtere wereld verder uit te bouwen. Hoofd, handen en hart. Van voelen naar actie. Een manier van Zijn en ondernemen waar spiritualiteit en ratio elkaar versterken en ondersteunen.
Je vindt hier nog wat meer info over wie ik ben als persoon en je kan hier meer vinden over de manieren om samen te werken.

Ademruimte nodig?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Samen met Hotel Stilleben organiseer ik een groepsreis in Zweden.
*de deuren om in te schrijven voor het najaar gaan open in juli.

Een reis om te Zijn. Volledig naar de essentie, geen overweldigende extra input in de vorm van workshops. Wel ruimte om te verstillen, verbinden, ontladen, herbronnen, herinneren en helemaal jezelf zijn.

Vanuit vertragen en verbinden komt er vanzelf de ruimte en helderheid die jij nodig hebt.