Blog

De essentie van wat ik doe?

Op 31 augustus 2022 gingen Britt van Thuja en ik live op Instagram. De volledige opname duurt meer dan 45 minuten en zelf vind ik dat nogal een drempel om daaraan te beginnen. Omdat de inhoud een mooi beeld schetst van mijn werk, wat ik doe en wie ik ben, heb ik de video voor jou opgesplitst in kleinere behapbare stukjes. 

Elke video is een antwoord op een vraag. De video hieronder is een antwoord op: “Wat doe jij als Sidekick?”

*Is lezen meer jouw ding, scroll dan verder door, onder de video vind je de uitgeschreven tekst.

Video afspelen over Sidekick Anke- Bryo Voka

Ruimte maken voor jouw essentie

Als je vraagt naar wat ik juist doe met mijn ondernemers. Dan is de kern: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alles wat jij doet in jouw onderneming, dat dat helemaal verbonden is met jouw eigen kern?”

En dan moet je dus weten, wat dat dan is?

Vaak is dat het spannendste stuk, het meest kwetsbare stuk, er zitten heel veel laagjes op.

In onze samenwerking begeleid ik mijn ondernemers in heel dat proces. Van ‘wat is dat dan?’ naar de echte kern.

Wat is de betekenis van essentie?

Jouw essentie, jouw kern… Ik weet het, het klinkt allemaal als vage containerbegrippen. Wanneer ik écht in mijn eigen taal spreek, dan spreek ik over jouw Zijn. Alleen ervaar ik regelmatig dat dit nog minder zegt voor de meeste mensen.

En dat vul ik nu even in, dat jij dit niet zou begrijpen. Want waarschijnlijk weet jij wel waarover ik spreek. Jij kan het voelen, hebt het gevoeld of verlangt er zelfs naar. Het gaat over een bepaalde intimiteit die je ontdekt hebt in jezelf. Die je ooit ver weg verstopt had en waar je nu verbinding mee voelt. Alleen wil je meer van dat. Je wil dit ‘leven’, beleven, belichamen en delen met iedereen rond jou.

Dus ook al zijn essentie, kern en Zijn begrippen die niet iedereen kan voelen, ze omschrijven iets mooi, diepgaand en zuiver. En die diepte, die zuiverheid, daar is alle ruimte voor in onze verbintenis. Alle ruimte die jij nodig hebt om ermee te spelen en experimenteren. Om te oefenen en het stap voor stap te integreren als jouw default modus.

 

Die nieuwe default modus brengt wel wat met zich mee. Het kan zijn dat de mensen rond je je niet meer herkennen of dat ze net dolgelukkig zijn omdat ze je eindelijk ’terug’ hebben. Het kan alle kanten uitgaan en net dat maakt dat je écht klaar moet zijn voor deze stap. Klaar om je eigen plek in te nemen.

Ben je op zoek naar de ‘maar hoe dan?’ en wil je hier hulp bij, boek dan een verbindingsmoment in om eens te proeven van die ruimte die ik jou bied.

Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben
en je weet eigenlijk niet zo goed wie ik ben of wat ik doe…

Hoi mijn naam is Anke en ik ben psychic sidekick. Spiritueel raadgever voor zelfbewuste leiders en bezielde ondernemers zoals jij, die weten dat ze er enkel 100% kunnen zijn voor hun gezin, werknemers, klanten en zaak wanneer ze ook zichzelf liefdevol (kunnen) laten dragen. ♡ Mijn aanwezig Zijn geeft ademruimte aan mijn klanten.

Big believer van ondernemen vanuit Zijn en dat dit een weg is om onze nieuwe, zachtere wereld verder uit te bouwen. Hoofd, handen en hart. Van voelen naar actie. Een manier van Zijn en ondernemen waar spiritualiteit en ratio elkaar versterken en ondersteunen.

Je vindt hier nog wat meer info over wie ik ben als persoon en je kan hier meer vinden over de manieren om samen te werken.