Blog

Sidekick, vanwaar deze titel?

Sidekick, coach, mentor, adviseur, therapeut, klankbord...

Op 31 augustus 2022 gingen Britt van Thuja en ik live op Instagram. De volledige opname duurt meer dan 45 minuten en zelf vind ik dat nogal een drempel om daaraan te beginnen. Omdat de inhoud een mooi beeld schetst van mijn werk, wat ik doe en wie ik ben, heb ik de video voor jou opgesplitst in kleinere behapbare stukjes. 

Elke video is een antwoord op een vraag. Ik start graag met: “Waarom noem jij jezelf Sidekick?”

*Is lezen meer jouw ding, scroll dan verder door.

Video afspelen over Anke als een echte Sidekick achter haar ondernemer

De Sidekick pet met een psychic touch

Ik noem mezelf Sidekick omdat mij dat de mogelijkheid geeft om simpelweg van pet te wisselen. Mijn psychic vaardigheden ondersteunen me om te weten welke pet er nodig is.

Wanneer er nood is aan écht luisteren zoals bij een therapeut, dan ben ik op dat moment even jouw therapeut.

Is er nood aan coaching? Ik voel dan: “Het is niet aan mij om nu mijn inzichten te delen.” maar wat er nu nodig is is dat je zelf tot antwoorden komt. Ik begeleid je dan met gerichte vragen. Al voel ik me in het algemeen meer een mentor dan een coach, de tool komt zeker aan bod.

Wat klaar zit om gezien of gehoord te worden zal zich aandienen. We maken er ruimte voor en mijn aanwezigheid zorgt ervoor dat jij je veilig voelt. 

Af en toe is het mee de handen uit de mouwen steken. Hoe kunnen we nu dat wat we gevonden hebben, ook echt in actie omzetten en vertalen naar jouw zaak?

Of we ontleden de spiegels die op je pad komen, bepaalde situaties, gedrag van anderen, een pijntje hier of daar… Wat komen ze je vertellen?

Wat er nodig is, is dus bij iedereen anders.

Vorige week heb ik bij één van mijn ondernemers staan dansen omdat we echt voelden: “Dit moeten we nu even doen, er moet hier energie in beweging komen.” Vaak zijn dat tranen, maar op dat moment voelden we echt: “Nee, dit moet in beweging, stormen in dat lijf en dan nadien even zakken en dan gaan we verder.” Zo ‘doe’ ik ook vaak dingen voor de eerste keer.

Het is dus heel intuïtief intunen op wat er hier nu nodig is en dan gaan we dat gewoon doen. Doen vanuit Zijn.

Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben
en je weet eigenlijk niet zo goed wie ik ben of wat ik doe…

Hoi mijn naam is Anke en ik ben psychic sidekick. Spiritueel raadgever voor zelfbewuste leiders en bezielde ondernemers zoals jij, die weten dat ze er enkel 100% kunnen zijn voor hun gezin, werknemers, klanten en zaak wanneer ze ook zichzelf liefdevol (kunnen) laten dragen. ♡ Mijn aanwezig Zijn geeft ademruimte aan mijn klanten.

Big believer van ondernemen vanuit Zijn en dat dit een weg is om onze nieuwe, zachtere wereld verder uit te bouwen. Hoofd, handen en hart. Van voelen naar actie. Een manier van Zijn en ondernemen waar spiritualiteit en ratio elkaar versterken en ondersteunen.

Je vindt hier nog wat meer info over wie ik ben als persoon en je kan hier meer vinden over de manieren om samen te werken.

Ademruimte nodig?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Samen met Hotel Stilleben organiseer ik een groepsreis in Zweden.
*de deuren om in te schrijven voor het najaar gaan open in juli.

Een reis om te Zijn. Volledig naar de essentie, geen overweldigende extra input in de vorm van workshops. Wel ruimte om te verstillen, verbinden, ontladen, herbronnen, herinneren en helemaal jezelf zijn.

Vanuit vertragen en verbinden komt er vanzelf de ruimte en helderheid die jij nodig hebt.