BLOG

Ontvang liefde, omarm het niet-weten!

Video afspelen over Ontvang liefde vanuit het niet-weten

Sta in je essentie en maak de wereld beter vanuit vertrouwen.

Naast mannen op invloedrijke posities is het ook aan de vrouwen om meer in hun kracht te gaan staan. ūüĒ• 

Alleen wanneer we allemaal ons volledige Zijn omarmen, onze lichte en donkere stukken, onze mannelijke en vrouwelijke energie, alleen zo zullen we ons eigen bewustzijn en dat van de mensheid verhogen. 

Leven vanuit vertrouwen, in overgave, vol vuur en gedrevenheid, vol liefde en gedragenheid. We leunen comfortabel in het niet-weten. 

De wereld heeft hier nood aan. Jij hebt hier nood aan. Zet die stap. Laat je ondersteunen op dit pad.

Ben je nieuw hier?

Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben
en je weet eigenlijk niet zo goed wie ik ben of wat ik doe…

Hoi mijn naam is Anke en ik ben psychic sidekick voor zelfbewuste leiders en bezielde ondernemers, zoals jij, die weten dat ze er enkel 100% kunnen zijn voor hun gezin, werknemers, klanten en zaak wanneer ze ook zichzelf liefdevol (kunnen) laten dragen. ♡ Mijn aanwezig Zijn geeft ademruimte aan mijn klanten.

Big believer van ondernemen vanuit Zijn en dat dit een weg is om onze nieuwe, zachtere wereld verder uit te bouwen. Hoofd, handen en hart. Van voelen naar actie. Een manier van Zijn en ondernemen waar spiritualiteit en ratio elkaar versterken en ondersteunen.
Je vindt hier nog wat meer info over wie ik ben als persoon en je kan hier meer vinden over de manieren om samen te werken.

Ademruimte nodig?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Samen met Hotel Stilleben organiseer ik een groepsreis in Zweden.
*de deuren om in te schrijven voor het najaar gaan open in juli.

Een reis om te Zijn. Volledig naar de essentie, geen overweldigende extra input in de vorm van workshops. Wel ruimte om te verstillen, verbinden, ontladen, herbronnen, herinneren en helemaal jezelf zijn.

Vanuit vertragen en verbinden komt er vanzelf de ruimte en helderheid die jij nodig hebt.