BLOG

Mijmeringen over ervaringsdeskundige & coaching

Geloven in concurrentie

Vissen we in dezelfde vijver? Of kunnen we vertrouwen dat mensen kiezen voor de coach die ze nodig hebben? Of die nu goed of slecht is?

Ervaringsdeskundige

Moeten we oppassen voor een ervaringsdeskundige zonder opleiding? Heeft een coach een degelijke coachopleiding nodig?

Coach als titel

Zorgt de titel ervoor dat het spreekt over je waarde of zorgt het net voor een beperkt hokje? Ben je dan executive coach, job coach, vocal coach, personal coach?

Video afspelen over Als coach en ervaringsdeskundige toont Anke de mogelijkheden. Je ziet hier haar handen.

Het zijn een hoop mijmeringen, bedenkingen en uitgesproken gevoelens. Wanneer ik deze video over enkele weken opnieuw bekijk zal ik ongetwijfeld nieuwe inzichten hebben en andere woorden gebruiken of zelfs een herziene mening erover hebben. Dat is het mooie aan zelf je eigen proces aangaan. ❤︎

Deel je graag met me wat er in je opkwam tijdens het kijken van de video?
Dat kan door gewoon te mailen!

"Een ervaringsdeskundige maakt je niet perse een goede coach, en een goede coach hoeft geen ervaringsdeskundige te zijn."

Ik voeg daar graag nog aan toe:
Een goede coachopleiding maakt je niet perse een goede coach, en een ervaringsdeskundige heeft niet perse een opleiding nodig om een goede coach te zijn.

Langs de ene kant pleid ik voor: laat je niet tegenhouden door de overtuiging dat je niet goed genoeg bent en zeker nog opleiding x of y nodig hebt om bij te dragen aan het bewustzijn van de wereld.

Langs de andere kant geloof ik dat het moeilijk is om te oordelen wat nu net een ‘goede’ opleiding is voor als je toch je fundament steviger wil bouwen. 

Voel vooral wat je zelf nodig hebt en check gerust even bij me in als je vragen hebt, mijn groot netwerk is warm en bezield 💜 

In mijn human design als ego manifestor lees ik dat mijn omgeving ‘shores’ is. Op een workshop bij Beau Bergmans leerde ik dat dit ervoor zorgt dat ik ‘als vanzelf’ andere points of view zie en meestal de kant van de underdog kies om te vertegenwoordigen. Het voordeel van deze eigenschap is dat ik veel mogelijkheden zie, veel empathie heb en altijd open sta voor de mening van een ander, ook al zou die lijnrecht op de mijne staan.
It may suprise me and change my mind 😉

Bedankt dat ik mijn mijmeringen met je mocht delen.
Bedankt om te kijken/lezen.
Bedankt om jezelf te zijn.
Bedankt voor je Zijn. 💜 

Heel veel liefs,
Anke

Ben je nieuw hier?

Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben
en je weet eigenlijk niet zo goed wie ik ben of wat ik doe…

Hoi mijn naam is Anke en ik ben psychic sidekick voor zelfbewuste leiders en bezielde ondernemers, zoals jij, die weten dat ze er enkel 100% kunnen zijn voor hun gezin, werknemers, klanten en zaak wanneer ze ook zichzelf liefdevol (kunnen) laten dragen. ♡ Mijn aanwezig Zijn geeft ademruimte aan mijn klanten.

Big believer van ondernemen vanuit Zijn en dat dit een weg is om onze nieuwe, zachtere wereld verder uit te bouwen. Hoofd, handen en hart. Van voelen naar actie. Een manier van Zijn en ondernemen waar spiritualiteit en ratio elkaar versterken en ondersteunen.
Je vindt hier nog wat meer info over wie ik ben als persoon en je kan hier meer vinden over de manieren om samen te werken.