BLOG

Channel je zaak

Video afspelen

Channel jij boodschappen van jouw gidsen?

De voorbije jaren nam het aandeel van spirituele boodschappen, tijdens de verbintenis met mijn ondernemers, toe. Ik *channel wat jij nodig hebt, of toch wat jouw gidsen geloven dat jij nodig hebt op dit moment op jouw pad.

Tussen de rationele, beredeneerde en op ervaring gebaseerde wijsheden die ik deel zitten er boodschappen die niet van mij komen. Het zijn boodschappen die ik ergens oppik. Doordat wij samen een energetische verbintenis aangaan is het voor de ongeziene wereld duidelijk dat boodschappen voor jou, die jezelf negeert of niet oppikt, ook via mij mogen komen. (Dat is trouwens de reden dat we een begin en een einddatum vastleggen voor onze verbintenis. Zo weet iedereen wanneer deze connectie verbroken wordt.)

Ik laat het door mij stromen wanneer ik voel dat het iets is dat gezegd moet worden. Of beter: iets dat gehoord wil worden. (Vroeger kreeg ik te horen dat ik eerst moest nadenken voordat ik iets zei. 😄 dat doe ik dus niet meer)

💫

Meer en meer spreek ik dingen uit die ik zelf voor het eerst hoor, op het moment dat ik het uitspreek. Het zijn dus geen woorden die via mijn gedachten gepasseerd zijn, ik channel ze.

De wat of waarom ervan begrijp ik niet altijd en dat is ook niet nodig. Het is door mijn ondernemers te observeren en hun reactie op de boodschap waar te nemen, dat het meestal duidelijk wordt. Jij weet wat er bedoeld wordt. Jij voelt dat het raak is. Jij ontvangt de kern van de boodschap. En samen kijken we dan verder hoe we het kunnen vertalen naar en integreren in jouw rol als werkgever/leidinggevende/ouder/zus/… – Bekijk hier mijn diensten

Benieuwd welke boodschap jij nu nodig hebt?
Via deze link kan je eens proeven van wat ik voor jou kan betekenen. Dit verbindingsmoment is ontstaan omdat veel ondernemers niet weten wat het is om boodschappen te ontvangen. Ik leer je er liefdevol mee kennismaken.

🦋

*Ik channel. En channeling is een term die ik gebruik om aan te geven dat de boodschap die ik met jou deel, niet enkel van mezelf komt. Ik stem me af op jou en de energie rond jou. Dat kan bijvoorbeeld jouw spirit team zijn. En die energie, jouw spirit team, communiceert met mij wat ze willen dat jij te horen krijgt. Vaak zal je wat ik zeg herkennen, heb je het al ergens in je gedachten gehoord, maar heb je het genegeerd of aan de kant gezet. De woorden die ik gebruik zijn altijd een vertaling van wat er in me opkomt. Soms passeert de ingeving nog langs mijn hoofd en soms komt het rechtstreeks vanuit mijn binnenste en merk ik op dat wanneer ik naar mezelf luister, dat het ook de eerste keer is dat ik het hoor. ✨

Ben je nieuw hier?

Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben
en je weet eigenlijk niet zo goed wie ik ben of wat ik doe…

Hoi mijn naam is Anke en ik ben psychic sidekick voor zelfbewuste leiders en bezielde ondernemers, zoals jij, die weten dat ze er enkel 100% kunnen zijn voor hun gezin, werknemers, klanten en zaak wanneer ze ook zichzelf liefdevol (kunnen) laten dragen. ♡ Mijn aanwezig Zijn geeft ademruimte aan mijn klanten.

Big believer van ondernemen vanuit Zijn en dat dit een weg is om onze nieuwe, zachtere wereld verder uit te bouwen. Hoofd, handen en hart. Van voelen naar actie. Een manier van Zijn en ondernemen waar spiritualiteit en ratio elkaar versterken en ondersteunen.
Je vindt hier nog wat meer info over wie ik ben als persoon en je kan hier meer vinden over de manieren om samen te werken.