Blog

Waarom noem jij jezelf Sidekick?

Sidekick, coach, mentor, adviseur, therapeut, klankbord...

Op 31 augustus 2022 gingen Britt van Thuja en ik live op Instagram. De volledige opname duurt meer dan 45 minuten en zelf vind ik het nogal een drempel om daaraan te beginnen. Omdat de inhoud een mooi beeld schetst van mijn werk, wat ik doe en wie ik ben, heb ik de video voor jou opgesplitst in kleinere behapbare stukjes. 

Elke video is een antwoord op een vraag. Ik start graag met: “Waarom noem jij jezelf Sidekick?”

*Is lezen meer jouw ding, scroll dan verder door, onder de video vind je de uitgeschreven tekst.

Video afspelen over Waarom Sidekick

Ik noem mezelf Sidekick omdat mij dat de mogelijkheid geeft om gewoon van pet te wisselen. Als er nood is aan écht luisteren en bijna een therapeut, dan ben ik op dat moment even jouw therapeut.

Is er nood aan coaching? Ik voel dan: “Het is niet aan mij om nu mijn inzichten te delen.” maar het is echt even doorvragen en “Kan je er zelf toe komen?”

En af en toe is het mee de handen uit de mouwen steken. Hoe kunnen we hier nu dat wat we gevonden hebben ook echt in actie omzetten en in vertalen naar jouw zaak?

Wat er nodig is, is dus bij iedereen anders.

Vorige week heb ik bij één van mijn ondernemers staan dansen omdat we echt voelden: “Dit moeten we nu even doen, er moet hier energie in beweging komen.” Vaak zijn dat tranen, maar op dat moment voelden we echt: “Nee, dit moet in beweging, stormen in dat lijf en dan nadien even zakken en dan gaan we verder.” Ik had dat zelf ook nog nooit gedaan.

Het is dus heel intuïtief intunen op wat er hier nu nodig is en dag gaan we dat gewoon doen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *