BLOG

Geven en ontvangen

Ik nodig je uit om even de tijd te nemen hiervoor. 

Ik neem je mee in mijn verhaal over geven & ontvangen en dit start in mijn kindertijd. Ik vertel je over een gebeurtenis die nu op mijn pad is gekomen en hoe ik het verschil opmerk.

Omdat het misschien makkelijker is om enkel te luisteren heb ik ook het audiobestand erbij staan. Beluister het als een podcast of zet je even en kijke het met video.

Dit verhaal is alledaags en voor jou sowieso herkenbaar. Er zitten veel verschillende lagen in en ik ben heel benieuwd of je kan voelen op welke laag jij zit. Welke stukjes raken iets bij jou of merk je net op dat dit ooit moeilijk voor je was en nu niet meer.

Helemaal op het einde deel ik je mijn visie over geven en ontvangen. 

Heb je dit stukje al onder de knie? Dan is de volgende stap ‘vragen’. Want je kan pas iets vragen als je het ook kan ontvangen. Geven -> ontvangen -> vragen -> ontvangen.

Kan jij vragen? En vraag je dan hulp voor wat je bedrijf nodig heeft, je werknemers, je klanten, jijzelf? De eerste gaan misschien al vanzelf, want je ziet goed wat een ander nodig heeft. Dat laatste, iets vragen voor jezelf, daar ben ik nieuwsgierig naar! Weet jij wat jij nodig hebt? Voel jij waar je behoefte aan hebt?

Durf je mij jouw hulpvraag te stellen?

Het is zo mooi dat je jezelf de tijd en ruimte gunt om er even bij stil te staan, hoe het gaat met jouw vaardigheid om te geven, vragen en ontvangen. Stuur me eens een whatsappbericht met je inzichten 0497/60.30.27 -> ik zal even je accountability partner zijn ❤︎ uit dankbaarheid voor de tijd die ik van jou heb mogen ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *