Aanbod

Transformatietraject

Drie maanden transformatie

Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Boek een kennismaking in om te ontdekken hoe onze reis samen vorm kan krijgen. Tijdens dit gratis verbindingsmoment gaan we samen wandelen en leren we elkaar direct kennen. Jij deelt met mij alles wat er bij jou speelt en waar je voelt dat er verandering klaar zit. Tegelijkertijd voel ik aan of je er écht klaar voor bent en welke grootse transformatie er op je staat te wachten.

Wanneer ik voel dat het transformatietraject is wat jij op dit moment nodig hebt, dan bekijken we samen op welke manier we de invulling van de drie maanden voor jou vorm geven.

Het eerste onderdeel van het traject is het maken van de investering, daar start het mee. Hoe zit het met jouw balans in geven en ontvangen? Waar ervaar je overvloed of net een tekort: ruimte, tijd, financiën, energie, liefde, …

Verder is de basis van het transformatietraject het ritme waarbij we elkaar iedere twee weken zien in een Sidekicksessie. Deze sessies bestaan uit twee componenten: voelen en actie. We verbinden hart, hoofd en handen. De invulling en vorm van deze sessie stemmen we samen af. Wandelen in de natuur, video’s opnemen, klankborden, brainstormen, therapeutisch, schrijven, … 

We tunen telkens eerst in op hoe het met jou en je bedrijf gaat. Wat houdt je tegen op dit moment, waar lig je van wakker? Wat ligt er op je bord? Wat heb jij nu nodig? Op basis van dit intunen krijgen we helderheid in de volgende stappen, welke taken er zijn en op welke manier je hier hulp bij nodig hebt. Ik sta letterlijk aan jouw zijde, je moet het niet alleen doen. We nemen tijdens deze sessie concreet iets vast en vertalen het naar uitvoering.

Daarnaast kan je op elk moment bij me terecht via Whatsapp en check ik bij je in op basis van jouw behoefte. Onze chat is een veilige omgeving waarin je álles kan delen. Voor mentale ondersteuning, praktische vragen, advies, raad, een mening, kort afstemmen, ping-pongen, stemmetjes, een duwtje in de rug… Samen gaan we naar jouw essentie, dieperliggend, naar wat jij nu nodig hebt om verder te kunnen. 

Ik geef mijn antwoorden vooral spraakberichten, that’s where the Magic happens, er zit healing in mijn stem. Ik nodig je uit om ook jouw eigen stem te gebruiken.

“Much of our anxiety and stress comes when we’re focused on fear and disconnected from the voice of our inner guide.”

Je verlangt naar hulp, maar voor wat?

Je weet niet waar te beginnen of welke stap eerst te zetten. Het voelt overweldigend voor jou, je mentale rust is ver zoek.

Je bent trots op je zaak en hoe goed ze draait. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu staat.

Je weet dat je moedige keuzes te maken hebt, maar stelt ze telkens weer uit of zet jezelf aan de kant.

Je voelt dat je een proces aan het doorgaan bent en krijgt er geen grip op om dit te vertalen naar jouw bedrijf.

Boek een kennismaking om samen te ontdekken wat je nodig hebt om de verbinding tussen jezelf en je zaak te versterken om het ondernemerschap meer vanuit flow te ervaren en knopen door te hakken.

Tijdens dit gratis verbindingsmoment vertel ik jou welke transformatie ik voor je zie. #ondernemenvanuitZijn

Testimonials

Enya Hooyberghs uit Arendonk zit in een grijze zetel met groen kussen, draagt een bordeaux jurk, haar haren los over haar schouders en ondersteund haar hoofd met haar hand en lacht stralend in de camera.

“Anke staat me bij met raad en daad. Ik vind het heel fijn dat ze echt snapt wat het is om onderneemster te zijn, dat het veel is soms. Anke gaat heel goed luisteren, invoelen, bevragen wat jij nodig hebt. Ze is ook echt één van de meest oprechte, eerlijke personen, dat vind ik zo waardevol aan haar.”

// Enya Hooyberghs – psychotherapeute, pedagoge en HSP-professional