Sidekick anke

Kan je mij en mijn zaak helpen?

Jouw impact is groot. Alles wat jij in de wereld zet, raakt anderen. Jij zorgt voor de verspreiding van een vuur diep vanbinnen waardoor jouw omgeving gaat stralen. Ik help jou om nog meer van dat te bereiken!

“Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij nog meer van jouw goud verspreidt, dat we samen de wereld mooier, zachter en beter maken. Want samen bouwen we aan de nieuwe wereld.”

Anke

Onze samenwerking verandert jouw leven als ondernemer!

Je hebt iemand die écht voor je klaarstaat en werkelijk tijd voor je heeft.

Iemand:
– die mee opgaat in jouw passie, jouw zaak;
– waarbij je je veilig en welkom voelt;
– waarbij je volledig jezelf kan zijn;
– die je de ruimte geeft;
– die naar je luistert;
– die je helpt;
Jouw eigen persoonlijke sidekick die je begrijpt en aan één woord genoeg heeft.

Ondernemen is soms overweldigend en op zo’n momenten is de connectie met je gevoel of je vertrouwen ver zoek. Wat heb je nodig om weer in volle vertrouwen te gaan staan? Op welke manier kom je terug in contact met je intuïtie? Samen creëren we meer ruimte, zowel mentaal als in je agenda, zodat je opnieuw kan ademen en terug voelt waarom je doet wat je doet!

Het resultaat van onze samenwerking is helderheid, perspectief en openheid in je hoofd en in je zaak. Geen tunnelvisie meer, wel ruimte. Ruimte in jouw zaak, voor jou, jouw buikgevoel en jouw zielenmissie. Je ontdekt dat ook je intuïtie/ je hart in jouw zaak een plek heeft en het de sleutel is voor de balans en het gevoel van vervulling waarnaar je op zoek bent.

Ik zorg ervoor dat jij bewust de volgende stap zet in je bedrijf, doordat je vol zelfvertrouwen dappere beslissingen maakt en krachtige acties neemt die zowel je onderneming als jezelf naar een hoger niveau tillen. 

Wat doe jij als sidekick?

Als sidekick ben ik jouw rechterhand wanneer het ondernemen je overweldigt of als je voelt dat je behoefte hebt om het even niet alleen te moeten doen. Ik luister naar jou en ga mee op zoek naar wat je intuïtie je zegt. Wat heb jij nu nodig en wat heeft je zaak nodig? Ik denk strategisch mee na en samen bekijken we je innerlijke en zakelijke prioriteiten. Ik ondersteun je in het proces van intuïtief ondernemen en delegeren. De bonus van mijn aanbod is dat ik, in geval van nood, je ook écht praktisch vederhelp met het uitvoeren of met het uitbesteden. Een extra paar handen om met passie mee te bouwen aan jouw zaak!

Sidekick Anke bespreekt een concept met Studio Content

Voor wie ben jij een sidekick?

Ik ben een sidekick voor zij die ondernemen vanuit bezieling, vol positiviteit, passie en een dosis bewustzijn. Je behaalt mooie resultaten met je zaak, je volgde al coaching en weet eigenlijk goed hoe je het zou ‘moeten’ aanpakken, maar iets houdt je tegen om alles toe te passen of je loopt tegen nieuwe dingen aan in deze groeifase.

Jij wil meer rust, ruimte, vertrouwen, overzicht, helderheid, balans en vrijheid om nog verder te groeien. Je voelt dat je meer vanuit je intuïtie wilt ondernemen en er niet alleen voor wil staan.

Je voelt met heel je lijf ‘JA’, zonder twijfel, Anke wil ik in mijn team!

Hoe werken we samen?

Onze samenwerking is volledig op maat, binnen het kader van een reis van 3 maanden. Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Boek een kennismaking in om te ontdekken hoe onze reis samen vorm kan krijgen.

Een Sidekicksessies bestaan uit twee componenten: voelen en actie. Anders dan bij een typische coaching zullen we hart, hoofd en handen verbinden. We tunen in op hoe het met jou en je zaak gaat. Wat houdt je tegen op dit moment, waar lig je van wakker? Wat ligt er op je bord en ligt dit in lijn met jouw ZielsverlangenOp basis hiervan wordt het duidelijk wat de volgende stappen zijn, welke taken er zijn en op welke manier je hier hulp bij nodig hebt. Ik sta letterlijk aan jouw zijde, je moet het niet alleen doen. Ik geloof in gedeelde lasten en dat in elke passie actie ondernomen kan worden. We nemen tijdens deze sessie concreet iets vast en gaan ermee aan de slag. Wat doe je zelf, wat besteden we uit, … ?

Tijdens een Wandelsessie pakken we het anders aan door samen op stap te gaan, de natuur in, de wind door je haren, letterlijk een frisse blik op je zaak en hoe je je voelt. This time is sacred, gun het jezelf, je neemt even de ruimte om te ademen en combineert dit met nieuwe inzichten en concrete actieplannen.

Daarnaast kan je op elk moment bij me terecht te kunnen via Whatsapp en check ik dagelijks bij je in. Het is en veilige omgeving waarin je alles kan delen, je staat er letterlijk niet alléén voor. Voor mentale ondersteuning, praktische vragen, advies, raad, een mening, kort afstemmen, een duwtje in de rug… Samen gaan we op zoek, dieperliggend, naar wat jij nu nodig hebt om verder te kunnen. Ik antwoord je met spraakberichten

Anke ontvangt een bericht op haar gsm

“De hindernissen en obstakels zijn soms groot, maar zolang we ze kunnen benoemen, er nieuwsgierig naar kunnen blijven en er niet voor weglopen, hebben ze niet de kracht om ons te belemmeren om moedig te zijn.”

- Brené Brown

Je wil hulp, maar voor wat?

Je vuur diep vanbinnen is stilletjes gedoofd of je heb juist te veel ideeën en weet niet waar te beginnen. In beide gevallen voelt het vaak overweldigend, je mentale rust is ver zoek.

Je bent trots op je zaak en hoe goed ze draait, toch mis je iemand om je passie mee te delen.

Je weet dat je moedige keuzes te maken hebt, maar stelt ze telkens weer uit of zet jezelf aan de kant.

Boek een kennismaking om samen te ontdekken wat je nodig hebt om de verbinding tussen jezelf en je zaak te versterken om het ondernemerschap meer vanuit flow te ervaren en knopen door te hakken.

Jij wil een rechterhand

Je voelt duidelijk dat je het niet alleen wil doen. Je hebt wel een team, maar het blijft toch eenzaam voelen.

Je zoekt iemand waarbij je je veilig en welkom voelt en waarbij je terecht kan tijdens de transformatie die je op dit moment doorgaat, iemand die met je mee op pad gaat.

Je wil lichter, meer in balans en met meer mentale rust ondernemen. Je wil vervulling ervaren. Je weet dat het anders kan en als je eerlijk bent, dat het voor jou anders moet.

Het leven, en zeker als ondernemer, is een voortdurend onderweg zijn, telkens naar een nieuwe bestemming. 

Boek je kennismaking om samen de weg van het nieuwe ondernemen te bewandelen.

Liefdevolle ondersteuning voor een project: event, workshop, shoot, ...

– Emotionele ondersteuning
– Het overzicht bewaren
– Regelen, organiseren, plannen
– Mensen op hun gemak stellen
– Onderdeel van jouw team
– Rust en kalmte brengen
– Jouw laten stralen en genieten
– Op piekmomenten
– De puntjes op de i zetten
– Aan jouw zijde
– Volgens jouw energie
– Vol warmte en empathieVraag een offerte aan wanneer je een concreet project hebt.

Foto: Naomi Banken

Testimonials

Foto van Enya

“Anke staat me bij met raad en daad. Ik vind het heel fijn dat ze echt snapt wat het is om onderneemster te zijn, dat het veel is soms. Anke gaat heel goed luisteren, invoelen, bevragen wat jij nodig hebt. Ze is ook echt één van de meest oprechte, eerlijke personen, dat vind ik zo waardevol aan haar.”

// Enya Hooyberghs – psychotherapeute, pedagoge en HSP-professional