Dankjewel

Een cadeautje voor jou

Lieve schat,

Met mijn verjaardag heb ik de gewoonte om terug te kijken en even stil te staan bij waar ik nu sta. En dit jaar merk ik dat ik je ontzettend dankbaar ben voor de tijd die we samen hebben gedeeld. Voor jouw openheid, jouw delen, jouw echtheid, jouw liefde, jouw drive, jouw commitment, … voor jouw alles, jouw hele Zijn.

Want mijn manier van bouwen aan de nieuwe wereld, aan die zachtere, mooiere en betere wereld, is doorheen de jaren gegroeid. Of beter gezegd, zuiverder geworden. En dat finetunen is me enkel gelukt dankzij jou, doordat jij voelde dat onze energie macht, doordat jij in me zag dat er iets zat. Iets dat jou zou kunnen ondersteunen met dat wat jij op dat moment nodig had.

De vorm van mijn huidig aanbod is dus het resultaat van, onder andere, onze mooie samenwerking. Dankjewel.

Een eerste cadeautje dat ik voor je klaar heb is een link naar jouw website op mijn website. Mijn review pagina kreeg een update. Een foto van jou en een stukje van onze communicatie met een link naar jouw website is daar te vinden. Want bouwen aan die nieuwe wereld doen we samen

Wil je graag een uitgebreider review, een andere foto, een aangepaste link of eender wat wijzigen? Dan kan je dat met me communiceren via dit formulier.

Wat heb ik nog voor jou in petto?

Omdat ik helemaal een believer ben van ondernemen vanuit Zijn en omdat die zachtheid in de wereld brengen er alleen maar komt wanneer we zachtheid aan onszelf schenken vind je je tweede cadeautje hier.

De link leid je naar een verborgen pagina van het Minnezine.
*daar zit iets liefs en iets zinnigs in.* 

Het Minnezine is een online magazine over liefdevol en zinvol leven, groeien en ondernemen. Het bestaat om jou en mij liefde en zachtheid te laten beleven en ons te herinneren dat alles er al is.

De pure liefde voor onszelf en voor mekaar.

Het brengt je bij die liefdevolle manier van leven, groeien en ondernemen in lijn met wie we Zijn.

Neem er even tijd voor, gun het jezelf! 

 

Voel je dat je naar me wil uitreiken? Dan ben je helemaal welkom in mijn Whatsapp, in mijn mailbox of op de volgende bezielde ondernemerswandeling!

Heel veel liefs,
Anke

Psychic sidekick voor zij die anders (willen) ondernemen.
Ondernemen vanuit Zijn, bouwen aan de nieuwe wereld.
✨